slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 14

Tonium Pacemaker P211. 120Gb

149 €Fiksno

Mladenovac
Kao novo - nekorišćeno
527
6
pre 13 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Dejan 0644444038
Član od 22.11.2011.
Svi oglasi

Tonium Pacemaker P211/  120Gb
Ne koriscen
samo isproban

Kućište uređaja ima osećaj mat gume. Ekran je svetao i jasan, dok se tasteri osećaju dobro i suptilno klikću kada se pritisnu. Ovo je ključno za DJ proizvod, gde je taktilni odgovor apsolutno obavezan. Unutar jedinice nalazi se čvrsti disk od 120 GB. To znači da DJ-evi mogu da čuvaju visokokvalitetne MP3 datoteke ili čak nekomprimovane VAV datoteke bez brige da će ostati bez prostora.
Pejsmejker funkcioniše tako što dozvoljava uređivaču softvera da se brine o BPM proračunima, tako da kada se muzika prenese na uređaj, oni se prikazuju. Staze se zatim postavljaju tako da odgovaraju, spremne za mešanje. Uređaj ne sinhronizuje automatski numere na način na koji to radi DJ softver – mnogo je sličnije CDJ miksovanju – ali zbog tačnih BPM proračuna, miksovanje je lako.
Kada ga pokrenete, potrebno je oko nekoliko sekundi da se inicijalizira. Zatim možete početi da učitavate svoje numere u kanale A i B. Stvarni zvuk pejsmejkera ​​je odličan, a postoje različite postavke impedanse koje odgovaraju vašim slušalicama. Dok se numera reprodukuje, možete da pomerate njen tempo kruženjem tačpeda u smeru kazaljke na satu ili suprotno od kazaljke na satu - baš kao što biste to uradili kada koristite gramofon ili CDJ. Ovo radi veoma dobro i zapravo je mnogo lakše od mnogih starih CDJ-ova sa duplim ležištem koje smo koristili; tačped reaguje veoma saosećajno na vaše pokrete. Kontrolisanje pejsmejkera ​​je relativno jednostavno kada ste upoznati sa načinom na koji tačped radi. Prevlačenje podloge u različitim pravcima daje uređaju različita uputstva, kao i dvostruki dodir na njegovu površinu. U uređaj su ugrađeni DJ efekti i EK kontrole kojima se takođe može pristupiti sa dodirne table. Pomeranje od centra naviše, na primer, aktivira kontrolu visokih tonova, a zatim pokreti u smeru kazaljke na satu ili u suprotnom će povećati ili smanjiti nivo. Ovo takođe važi za mid (hod udesno) i bas (hod nadole). Ovaj sistem znači da je podešavanje tona numere u hodu brzo, a ekvilajzeri zvuče odlično. Držite klizač koji je gore sa leve strane jedinice i pomerite funkcije tačpeda tako da potezi za kontrolu ekvilajzera rade za efekte reverb, roll, eho i filter. O petlji se brine funkcija pomeranja koja pretvara dugmad za nazad i napred u markere za ulaz i izlaz koji se zatim mogu podesiti pomoću tačpeda. Na vrhu uređaja nalaze se dva manja dugmeta, od kojih vas jedno vodi do menija sa podešavanjima za uređaj, uključujući da li je jedinica u režimu mešanja ili je samo podešena za reprodukciju numera. Drugo dugme deluje kao prekidač za ukidanje FKS-a, tako da možete da napravite čvrste padove ili da isečete sve ako zvuči loše. Jedna karakteristika koja bi bila korisna je resetovanje kanala za FKS kao i funkcija ukidanja. Sa ovim, složena podešavanja ekvilajzera i efekti mogu se brzo resetovati bez potrebe za prolaskom, vraćajući svako na nulu. Za mešanje između kanala A i B se vodi računa korišćenjem dodirnog crossfadera, koji savršeno funkcioniše. Štaviše, pomoću akcije sa više dodira možete brzo da sečete dodirivanjem jedne strane i dodirom na drugu, svetlosna tačka koja pokazuje gde se nalazi feder.

ID Oglasa: #145699020
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.