slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Alhambra 5P CW E8 klasična gitara sa futrolom

159.900 din

Beograd | Novi Bg.
Novo
204
3
pre 13 dana
Odgovara na 94% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Lyra Style DOO
Član od 29.10.2014.
Svi oglasi
Lyra Style prodavnica muzičkih instrumenata


Alhambra 5P CW E8 klasična gitara sa futrolom

5 P model gitara Alhambra predstavlja dalji korak u odnosu na 4p model. Konstrukcija kutije je modifikovana kako bi joj dala veću robusnost i zadržani su karakteristični detalji, kao što su četiri sloja laka, rukohvat od ebanovine, čivije  vrhunskog kvaliteta i korišćenje prelepog indijskog ružinog drveta koje se koristi za strane i leđa. Skup karakteristika koje čine model 5 P pogodnom gitarom za sviranje mnoštva muzičkih stilova, udobnom, sa dobrim zvukom i koja odgovara.  Napravljen od visokokvalitetnog drveta, crvenog kedra za gornji deo i laminiranog indijskog ružinog drveta za leđa i bočne strane, prva stvar koja privlači vašu pažnju je mala težina. To je vrsta instrumenta koji će zvoniti i vibrirati. Dok okrećete gitaru primetićete da je vrat ojačan trakom od ebanovine umesto šipkom. Kompaktniji i lakši, mnogo bolje prenosi vibracije na telo i omogućava gitari da u potpunosti vibrira od glave do dna tela.  Fishman Flex M Blend je sledeći korak u integrisanoj tehnologiji pretpojačala klasičnih i akustičnih gitara. Ovaj sistem uključuje hromatski tjuner, kontrolu jačine zvuka, tona i miksa. Pikap se vrši pomoću unutrašnjeg kondenzatorskog mikrofona u kombinaciji sa Matrik pickup-om postavljenim ispod mosta kako bi se maksimalno iskoristio akustični potencijal ovog instrumenta sa velikom vernošćU.

FEATURES
Top:  Solid Red Cedar
Back/Sides:  Lam. Indian Rosewood
Neck:  Mahogany with Ebony Reinforcement
Fingerboard:  Ebony
Preamp:  Fishman Flex M Blend
Nut Width:  50mm
Scale Length:  650mm
Fret Markers:  On Frets 3, 5, 7, 9 12, 15
Electronics:  Fishman Flex M Blend

Alhambra Deluxe Gig Bag Included

Zemlja porekla: Španija


LYRA STYLE  prodavnica muzičkih instrumenata                                                           

TC AMAN, STUDENTSKI GRAD

Adresa: Tošin bunar 172, Novi Beograd

Telefon: 060 518 12 22
             011 212 0 444


Radno vreme: 10h - 19h
Radno vreme subotom: 10h - 15h
* Trudimo se da svi artikli na sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima, opisima, fotografijama i cenama, ali nažalost ne možemo garantovati da su svi podaci na sajtu u potpunosti ispravni.
Svi artikli prikazani na ovom sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru.
Lyra Style D. O. O zadržava pravo promene cena svih proizvoda i usluga, bez prethodne najave na sajtu i na KP portalu.

ID Oglasa: #139358223
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.