slika
slika
slika
1 od 3

Ibanez AEG7MH-OPN Akusticna ozvucena gitara

29.765 din

Pančevo
Kao novo - nekorišćeno
82
1
pre 11 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Music Centar 066-550-43-34
Član od 18.11.2014.
Svi oglasi
 

Ibanez AEG7MH-OPN predstavlja ozbiljnu radnu ozvucenu akusticnu gitaru. Laka je za sviranje, kompaktnog tela I tankog vrata, savrsen je izbor za muzicare naviknute na kvalitetnu ozvucenu akusticnu gitaru. Veoma lagan korpus od Sapelea drveta pruzice vam bogat I prirodan ton, ocekivan od drveta iz mahagoni porodice. Vrat je sa 20 pragova, nosi udoban C-profil I prosecnu debljinu od oko 22 mm. IBANEZ AEG7MH-OPN ima standardnu Ibanez AEQ-2T ozvuku profesionalnog kvaliteta sa tonskim kontrolama I ugradjenim stimerom, pa se lako se koristi I u studiju I na pozornici. Dizajn akusticne gitare: IBANEZ AEG7MH-OPN iz poznate Ibanezove AEG serije je dizajnirana specijalno za muzicare istancanog ukusa. Jednostavan I elegantan izgled ove gitare pruza maksimalnu komfornost prilikom sviranja, jer Ima prorez (cut) na donjoj strani tela koji omogucava laksi pristup sviranja na visim pozicijama. Finiš tela: Trup je prekriven tanjim slojem mat poliuretan laka u prirodnoj natural boji, tako da ton ove elektroakusticne gitare Ibanez AEG7MH-OPN jasno dolazi do izražaja kako sam naziv OPN (open pore natural) govori. Materijal tela: Ibanez AEG7MH-OPN ima tanko kompaktno AEG telo od sapele drveta (prednja ploca, stranice I poledjina), vrlo je udobno za sviranje bilo da sedite ili stojite I pruza topao I bogat zvuk. Telo ima otvor sa crno-belom rozetom. Vrat gitare: Vrat je od cvrstog okoume drveta, tanak, udoban I pouzdan, izuzetno svirljiv, kao I kod svih Ibanez akusticnih gitara iz AEG serije. Sirina vrata je 43 mm na gornjoj kobilici-cesljicu. Radius vrata je 15.7” incha. Polja izmedju pragova su obelezena belim tackama. Materijal fingerborda: Ibanez AEG7MH-OPN model ima fingerboard od Purleheart drveta. Polja izmedju pragova su obelezena belim perloidnim tackicama-inlejima I ima 20 medijumpraga. Radijus vrata je 12” incha, vrlo udoban za sviranje. Ozvuka: Ibanez AEG7MH-OPN poseduje Ibanez AEQ-2T predpojacalo koje se uparuje sa ugradjenim magnetom ispod sedla kobilice kako bi pruzilo mocne mogucnosti oblikovanja tona sa ugradjenim EQ. Takodje se moze pohvaliti ugradjenim stimerom sa LCD ekranom koji se lako cita. Ovaj preamp je profesionalnog kvaliteta I lako se koristi I u studiju I na pozornici. Bridž, čivije I p
ragovi: Bridž gitare je od Purpleheart drveta na kome je Ibanez Adventage kobilica (sedlo) od sintetičke kosti odnosno – plastike. Ibanez magnet se nalazi ispod sedla bridge-a. Uz gitaru dobijate I jedan rezervni bridž na poklon. Ova gitara ima Ibanez Adventage pinove koji drze zice na kobilici. Čivije su zatvorene koje štite mehanizam od prašine I sasvim korektno drže štim. Gitara ima 20 pragova, medium veličine.

 

Drvo na gordnjoj ploči: Sapele drvo
Zadnja ploča i stranice: Sapele drvo
Dizajn vrata i drvo: AEG dizajn, Okoume drvo
Drvo na fretbordu: Purpleheart
Bridž: Purpleheart drvo
Inlejevi: Beli
Rozeta : Black &White multi
Čivije: Chrome Die-cast tuners
Broj pragova: 20 pragova
Magnet: Ibanez Undersaddle (Ispod sedla)
Preamp: Ibanez AEQ-2T preamp sa štimerom

MUSIC CENTAR PANČEVO
Ive Kurjackog 44
066 550 43 34
Radno vreme prodavnice
Pon-Pet: 10-19h
Subota: 09-13h
Pogledajte ostale naše oglase klikom na svi oglasi . Šaljemo brzom poštom.

PRE DOLASKA U PRODAVNICU PROVERITE DA LI IMA NA STANJU VAS ŽELJENI ARTIKAL.
ID Oglasa: #158049095
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.