slika
slika
1 od 2

Tanglewood DBT PE SB G

22.680 din

Beograd
Novo
17
0
pre 10 dana
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Artist Sistems doo online
Član od 16.08.2011.
Svi oglasi

▇ ▅ ▇ █ ▇ █
A   R   T   I   S   T   Sistems d. o. o.


Tanglewood u AudioPro radnjama !

_______________________________________________________________________________


Discovery DBT PE SB G elektro-akustična gitara je zaista zadivljujući instrument koji besprekorno spaja vrhunsku izradu sa materijalima vrhunskog kvaliteta kako bi Vam ponudio kvalitetno akustično iskustvo. Sa svojim jedinstvenim Parlor oblikom tela, ova gitara kombinuje vintage estetiku i udobnu svirljivost, što je čini savršenim izborom za one koji cene klasični šarm akustične gitare. Prednja ploča gitare izvedena od mahagonija služi kao samo srce njenog tonskog karaktera. Mahagonij je poznat zbog svoje sposobnosti da proizvede topao, dobro uravnotežen zvuk sa bogatim srednjim tonom. Zadnji i bočni deo od mahagonija dodatno pojačavaju dubinu tona gitare, dajući tople, rezonantne niske tonove i jasne, meke visoke tonove. Ova kombinacija drvenih tonova rezultira karakteristično uravnoteženim i intimnim profilom zvuka koji je savršen za sviranje prstima i intimne akustične postavke. Integrirasana Tanglewood TW-EX4 EQ elektronika pruža Vam mogućnost preciznog pojačavanja i oblikovanja vašeg akustičnog zvuka. Ovaj sistem precizno reprodukuje prirodnu toplinu i karakter gornjeg dijela tela od mahagonija kada je spojen na pojačalo ili razglasni sistem. TW-EX4 EQ sistem uključuje kontrole za glasnoću, bas, srednje tonove, visoke tonove te fazni prekidač, što vam omogućuje fino podešavanje zvuka kako bi odgovarao vašim željama i prilagodio se zahtevima vaše izvedbe. Bilo da ste iskusni muzičar ili tek započinjete svoju avanturu, Discovery DBT PE SB G gitara nudi Vam vrhunsko iskustvo sviranja.  
________________________________________________________________________________________


Na našoj web stranici kod svakog artikla istaknuta je oznaka da li je artikal na stanju ( „ Raspolozivo odmah“ ) - možete pogledati na audiopro rs
 

Trudimo se da sve cene držimo aktuelnim na svakodnevnom nivou, greške su moguće. Cena na KP je informativnog karaktera, informaciju o ceni proverite u našim radnjama.
 

Plaćanje u našim maloprodajnim objektima vrši se isključivo u DINARIMA. Cena napisana u evrima je informativnog karaktera.
 

Ukoliko vidite bilo gde bolju cenu za nov proizvod, kontaktirajte nas i mi ćemo se potruditi da napravimo najbolju ponudu za Vas.

Hvala na razumevanju.

Vaš AudioPro Artist

ID Oglasa: #164363035
Informacije

● AudioPro ARTIST Sistems d. o. o. ●
NOVI BEOGRAD
Bulevar Milutina Milankovića 98
tel : 011/ 344-28-74

 

NE PRIHVATAMO ZAMENE!

 

> > > > > RADNJA U NOVOM SADU JE ZATVORENA < < < < <

 

 

 

napomena :

Zbog čestih promena cena proizvođača, cene na KP su informativnog karaktera.
Aktuelne cene možete videti na našem sajtu!

Hvala na razumevanju

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.