slika
slika
slika
slika
1 od 4

Vintage V6HMRSSB Distressed Sunset Sunburst

57.295 din

Beograd
Novo
26
0
juče
Odgovara na 86% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Music Media Centar
Član od 25.08.2011.
Svi oglasi

Vintage V6HMRSSB Distressed Sunset Sunburst električna gitara iz Icon serije nudi vrhunske performanse, upečatljivu estetiku, i umerenu cenu. Jedan od najpopularnijih Vintage modela širom sveta, i to sa dobrim razlogom.

  • V6HMRSSB je savršen radni instrument - autentičan izbor drveta, odlična izrada, provereni i dokazani Wilkinson hardware i elektronika. Telo od severnoameričke topole (populus deltoides) predstavlja pravi balans između umerene mase i jasnog, rezonantnog zvuka. Posebno motani Wilkinson Alnico V single coil magneti omogućavaju prepoznatljivi ton koji se i očekuje od ovakvog instrumenta, uz odličan odnos snage i odziva. Wilkinson® WHHB humbucker u kobilici proširuje mogućnosti, zbog čega je ova gitara sjajan izbor i za tvrđe muzičke pravce. Wilkinson WVC tremolo poseduje specijalno izbušeni sustain blok, bent steel sedla, i osim zvuka nudi i vrlo pouzdan, stabilan štim. Vrat od javora sa 22 praga nosi udoban profil srednje debljine, i odgovara većini svirača, uz radijus od 10 inča. Standardno pouzdane Wilkinson WJ55 E-Z-LOK čivije i NuBone grafitni nudopunjuju listu kvaliteta koji se ne očekuju u ovom cenovnom rangu. V6HMRSSB dolazi u fabrički , ,relikovanom'' sunset sunburst satenskom finišu - za neodoljivi osećaj odavno usviranog instrumenta - pravo iz kutije!

Vintage V6HMRSSB Distressed Sunset Sunburst je instrument u najboljoj tradiciji matične kuće. Odlično izbalansiran, pristupačan, i pogodan za svirače koji cene tradicionalni ton i savremenu upotrebljivost. Sjajan odnos uloženog i dobijenog, tipično za Vintage gitare.

 

Music Media Centar
27. Marta 39                
11000 Beograd
011/334-5617
011/334-0749
063/586-473

ID Oglasa: #163822872
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.