slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

6ixty5ive Overdrive

4.490 din

Beograd
Novo
76
4
pre 15 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Mitros Music
Član od 31.07.2009.
Svi oglasi

The NUX '6ixty5ive Overdrive pedal from our bestselling Reissue Series offers up the punchy clear tones of the Classic Black Panel Fender amps from the 60's. It's an easy-to-handle glassy overdrive that retains the characteristics of the guitar with great sustain and natural compression.

 

 

 

NUX '6ixty5ive Overdrive is inspired by VEMURAM Jan Ray.

 

 

Fiskalni račun i garancija

Odloženo plaćanje:
čekovima (do 6 rata),
kreditnim karticama Banca Intesa do 12 rata bez kamate)

Kupovina online, telefonom ili u našim prodavnicama
Isporuka na kućnu adresu
Mitros Music Company je generalni distributer Yamaha muzičkih instrumenata.

 

Svi artikli na sajtu su prikazani sa ispravnim nazivima, opisima, fotografijama i cenama, ali nažalost ne možemo garantovati da su svi podaci na sajtu u potpunosti ispravni.
Artikli prikazani na ovom sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru.
Mitros Music Company zadržava pravo promene cena svih proizvoda i usluga, bez prethodne najave na sajtu i na KP portalu.

 

ID Oglasa: #161370665
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.