slika
slika
slika
slika
1 od 4

Boss ME-80 Guitar Multiple Effects

400 €

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
625
3
juče
Odgovara na 92% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Roland Planet
Član od 20.09.2010.
Svi oglasi

                                 BESPLATNA DOSTAVA NA TERITORIJI CELE SRBIJE!

ME-80 Guitar Multiple Effects je moćni gitarski procesor kojim se upravlja preko potenciometara. Uz ogroman izbor vrhunskih efekata i COSM modela pojačala, osam multifunkcionalnih pedala, ovaj kompaktan procesor radi i na baterije pa je zaista savršen za gitariste svih nivoa. Preko BOSS TONE STUDIO editor aplikacije korisnici ME-80 mogu jednostavno podesiti boje zvuka i koristiti besplatne patcheve i ostali sadržaj koji se skine sa novog BOSS TONE CENTRAL web sajta.

BOSS TONE CENTRAL je namenjen svim muzičarima koji koriste BOSS gitarsku i bass opremu. Osnovna namena ovog sajta je podrška ME-80 a ostali sadržaj će se dodavati postepeno. Dodatni sadržaj za ME-80 koji se već može skinuti uključuje demo video materija i besplatne patcheve koje su napravili slavni gitaristi i drugi profesionalci. Preporučujemo da često proveravate sajt pošto se često dodaju novi sadržaji sa patchevima i video uputstvima, intervjuima i još mnogo toga.

ME-80 sadrži celu istoriju BOSS pedala u jednom uređaju, od overdrive i distorzija do modulacija, pitch shift, delay i najnovijih MDP efekata. Takođe sadrži i 9 najnovijih COSM modela pretpojačala skinutih sa GT-100, uz novitete - Crunch, Metal i AC preamp namenjene za akustično/električne gitare. Ugrađena ekspresiona pedala se može koristiti kao foot volume ili efekt pedala za kontrolu efekata kao wah, octave shift i Freeze, ali se može koristiti i za kontrolu parametara kao što su mod rate, delay oscillation itd.


GARANCIJA 24 MESECA
NE PRIHVATAMO ZAMENE!

Roland Planet
Tošin Bunar 172, TC Aman
065/52-00-349
 

 

ID Oglasa: #92405535
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.