slika
slika
slika
slika
1 od 4

USB Guitar Link interfejs kabl za gitaru

1.350 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
496
19
pre 13 dana
Odgovara na 59% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Dragana
Član od 25.06.2013.
Svi oglasi

Prodajem nov i nekorišćen USB Guitar Link – interfejs kabl za gitaru. Omogućuje povezivanje gitare sa kompjuterom preko USB-a. Na ovaj način računar (sa Windows ili Mac OS) pretvarate u odličan gitarski procesor, pojačalo i sistem za snimanje, a mogućnosti kompjutera su ogromne. Postoji i izlaz za slušalice ili zvučnike. Na cd-u dobijate najnovije Ultra- low latency drajvere (ASIO driver) koji omogućavaju da se gitarski signal prenosi bez primetnog kašnjenja. Lako se instaliraju. Podržava MP3, WAV I AIFF audio fajlove i ima funkciju 'promenu brzine' što je idealno za učenje i vežbanje. Omogućuje da svirate i snimate u studijskom kvalitetu. Koristi se uz pomoć programa za obradu zvuka iz gitare kao sto su Amplitube ili Guitar Rig ili sa programima za visekanalno snimanje poput Reaper-a.   Najbolje ga je koristiti uz Guitar Rig gitarski softver, čija najnovija verzija bukvalno nema šta nema.  
Audio quality: 16 bit, 44.1/48 kHz
Poseduje ulaz za gitaru i prekidac Hi-Low za regulisanje jačine izlaza iz gitare i izlaz za slušalice sa potenciometrom za jačinu zvuka. USB kabl za priključivanje na računar je ugradjen.   
Karakteristike:   

  • stereo izlaz za slušalice, omogućuje slušanje sa računara, a može da se koristi kao za monitoring sa aktivnim zvučnicima;
  • uz pomoć USB priključka i računara/laptopa možete ga koristiti bilo  gde, ne zahteva dodatno napajanje;  
  • kvalitetna izrada;
  • varijabilna brzina reprodukcije snimka, funkcije za mp3, WAV, AIFF;  
  • audio fajlovi su odlični za uvežbavanje i učenje;  
  • podržava operativne sisteme Microsoft Windows XP (SP2), Windows Vista,   Mac OS 8.5 i noviji. Za Windows 10 trenutno nema drajvera.  

Lično preuzimanje je moguće u Rumi i Novom Sadu a za ostala mesta šaljem brzom poštom.  

ID Oglasa: #136578315
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.