slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Laney Ironheart 120W

600 €Zamena moguća

Lazarevac
Korišćeno
Dostupno odmah
1.002
18
pre 13 dana
Vlada
Član od 04.06.2010.
Svi oglasi
Ajmo ponovo.

Za metalce, ali i one koji se ne osećaju tako, pravi izbor kada je reč o budžetskim varijantama hi-gain lampaških pojačala.

Pojačalo je polovno, a kupljeno je novo pre 10 godina s tim što nikada nije menjalo vlasnika. Nijedan deo nije uklonjen. Dolazi uz originalni fut svič. Korišćeno je na svirkama i u studiju (nekoliko albuma snimljeno je na ovoj glavi, pa postoji i taj sentimentalni momenat). U poslednje vreme primećuje se da je neka od lampi došla pred kraj svog radnog veka, ali to svakako nije problem, lako se da zameniti, a lampe na ovom pojačalu nikada nisu menjane, tako da se čudim da su i ovoliko trajale.

Pojačalo ima jedan clean kanal i dva hi-gain kanala (rhythm i lead) + boost opciju na sve to. Ugrađeni spring reverb, push-pull EQ sekcije, dynamics kontrolu, kontrolu tona i watts opciju koja mu dođe poput atenuatora (možete otpanjiti punu snagu pojačala na 1W glasnoće, ako imate nezgodan komšiluk). Takođe ima FX loop i mogućnost promene biasa na EL34 lampe, ako niste ljubitelj 6L6.

Prihvatio bih i eventualnu zamenu za neku "lunch-box" lampašku glavu do 30W snage.

Razlog zašto prodajem? Jednostavno, godine idu, a leđa se ne podmlađuju.

Extension speaker socket: 1 x 16 Ohm, 1 x 8 Ohm, 2 x 16 Ohms, 1 x 4 Ohms &2 x 8 Ohms
FS4-IRT included
FX loop series/switchable level
120 Watts
3 channels + switchable boost
Modern High gain sounds
Push Pull EQ pots
Dynamics control
Pre-Boost function
Premium Hand selected ECC83 &6L6 tubes
275mm x 680mm x 290mm
23kg
ID Oglasa: #157325541
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.