slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Volume pedala za klavijature - SERVIS

Kontakt

Kraljevo
Korišćeno
Dostupno odmah
2.523
56
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Goran
Član od 20.02.2011.
Svi oglasi
Mnogo problema i pitanja u vezi exspression kontrole tipa, ne pojacava do kraja, kratak hod, jel' mogu dve ili tri klavijature na exp, prekida itd. . . kao i na primer " zasto korgova pedala ne radi dobro na korgovoj klavijaturi? " . Visegodisnje bavljenje ovom problematikom dovelo je i do resenja. Svaki tip klavijature ( Korg, Roland, Yamaha. . . itd) ima svoje parametre za exspression! ! ! Tako da, odradjen expression na fotosenzor sa elektronikom, a sa parametrima te klavijature radi savrseno. Pun hod i sa maksimalnim pojacanjem bez gubitaka i prekidanja. Video snimak pokazuje kako je exspression pedala( *za klavijature ) odradjena, sa parametrima gitarskog procesora GT10 i kako to stvarno RADI. Svaka pedala moze da se preradi i da radi 100% samo su bitni parametri. Nazalost vecina pedala dolazi iz Kine ili su delovi kineski,
tako da i ne moze da se ocekuje kvalitet a i sto je najgore imaju nepravilan rad. U Srbiji ne postoji adekvatan servis prvenstveno zbog nedostatka rezervnih delova koji i ako se nabave em su skupi em su jos losijeg kvaliteta . Ugradnja fotosenzora moze i za VOLUME kontrolu kao i za exspression. Nije bitan broj volume kanala posto  svi signali idu preko posebne elektronike tako da svi kanali rade potpuno odvojeno i isto u svakom polozaju pedale. Najbitnije, nema gubitka signala a hod je potpuno linearan od 0 do 100. Fotosenzor je trajno resenje za volume i exspression pedale sa garancijom na ispravan rad pedale i elektronike a u slucaju kvara uracunat je i visegodisnji besplatan servis. Slobodno pitajte sve sto vas interesuje.
Vise opisa i slika na FB profilu - Popravka pedala
Tel. 0649766488 Goran
https: //youtu. be/Wi8Vf5Vso2k
ID Oglasa: #109694994
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.