slika
1 od 1

Yamaha P-145 Black

70.090 dinFiksno

Beograd
Novo
508
6
pre 2 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Mitros Music
Član od 31.07.2009.
Svi oglasi

MITROS MUSIC!

NA LAGERU!

 

The Yamaha P-145 is a digital piano that is designed to be both affordable and portable. It has a Graded Hammer Standard (GHS) keyboard, which provides a realistic feel that is weighted like a traditional acoustic piano. The P-145 also has a Pure CF Sound Engine, which produces a high-quality sound that is based on the Yamaha CFIII concert grand piano.

The P-145 has a variety of features that make it a good choice for both beginners and experienced players alike. It has a variety of voices to choose from, including acoustic pianos, electric pianos, organs, and strings. It also has a number of effects, such as reverb, chorus, and delay.

The P-145 is also a good choice for students and teachers. It has a built-in metronome and recorder, which can be used to practice and record performances. It also has a variety of connectivity options, including USB to host, MIDI out, and headphone jack.

Overall, the Yamaha P-145 is a great digital piano for both beginners and experienced players alike. It has a realistic keyboard action, a good selection of voices, and a variety of useful features.

 

Keyboard: 88 keys, Graded Hammer Standard (GHS) keyboard

Sound engine: Pure CF Sound Engine Polyphony: 64 notes Voices: 10 Effects: Reverb, chorus, delay, DSP Metronome: Yes Recorder: 2 tracks Connectivity: USB to host, MIDI out, headphone jack Dimensions: 1326 x 318 x 744 mm (with music rest) Weight: 11.1 kg  

Fiskalni račun i garancija

Odloženo plaćanje:
čekovima (do 6 rata),
kreditnim karticama Banca Intesa do 12 rata bez kamate)

Kupovina online, telefonom ili u našim prodavnicama
Isporuka na kućnu adresu
Mitros Music Company je generalni distributer Yamaha muzičkih instrumenata.

 

Svi artikli na sajtu su prikazani sa ispravnim nazivima, opisima, fotografijama i cenama, ali nažalost ne možemo garantovati da su svi podaci na sajtu u potpunosti ispravni.
Artikli prikazani na ovom sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru.
Mitros Music Company zadržava pravo promene cena svih proizvoda i usluga, bez prethodne najave na sajtu i na KP portalu.

 

ID Oglasa: #157026490
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.