slika
slika
1 od 2

IK MULTIMEDIA iRig midi 2

100 €

Subotica
Kao novo - nekorišćeno
119
1
juče
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Darko-Tehnika024
Član od 15.04.2020.

▶️ Proverena i sigurna kupovina.
▶️ Garancija na svaki kupljeni proizvod.
▶️ Sve je NOVO i fabrički zapakovano!
▶️ Proizvodi se porucuju iz Evropske Unije.
▶️ Sve se porucuje i ceka od 3-8 dana!
      
 Za bilo kakve informancije slobodno pozovite!

             Info: ☎️  061 175 37 00

Kontakt KP poruka, poziv, viber, sms, WhatsUP!


❗ PRE KUPOVINE MOLIMO VAS DA PROVERITE DOSTUPNOST I CENU.  
❗ OVO NAPOMINJEMO ZBOG UCESTALIH PROMENA CENA KOD DOBAVLJACA.  

----------------------------------------------------------------


-Dostava na teritoriji Srbije se vrsi proverenom kurirskom službom, plaćate u dinarskoj protivrednosti pouzećem (usluge dostave snosi kupac)

-Garancija se zasniva preko serijskog broja artikla !

-Za potvrdu o kupovini , potrebni su nam Vasi podaci za slanje.

Ime prezime
Ulica broj
Mesto 
Kon. telefon

----------------------------------------------------------------

Mogućnost nabavke i ostalih komponenti za računar i druge razne tehničke opreme koje nemamo oglaseno! Nas dobavljac ima preko 60.000€ artikala i jednostavno je ne moguce sve oglasiti i azurirati.  

 

Info: ☎️  061 175 37 00

 

 

Built za prenosivost i harmoniju
iRig MIDI 2 je dizajniran da bude što manji i svi kablovi se mogu izvući iz njega, tako da je zaista toliko mali da ga možete lako poneti bilo gde. Mini DIN - konektor za Lightning kabl za dodatnu opremu je potpuno tanak, tako da ne morate da vadite mobilni uređaj iz kućišta da biste ga povezali. Priloženi USB kabl takođe ima tanak konektor, tako da ne ometa drugi konektor Mac-a ili drugog laptopa.

Nikada nije postojao tako prenosivi MIDI uređaj
iRig MIDI 2 ima tri MIDI porta na koje možete povezati MIDI-DIN kablove. Jedan port je MIDI-IN, drugi je MIDI-THRU, a treći MIDI-OUT. Konektori su standardne veličine, tako da nisu potrebni adapteri ili drugi specijalni kablovi, odnosno na njih se može povezati bilo koji standardni MIDI-DIN kabl. Na ove ulaze (IN; THRU; OUT) mogu se povezati eksterne tastature, kontroleri i drugi izvori zvuka. Među ulazima, IN omogućava reprodukciju eksternih tastera, kontrolera i muzičkih modula na sintisajzeru. Preko THRU repetitor porta, možete slati MIDI podatke na nekoliko MIDI uređaja u isto vreme. Povezivanjem na OUT izlaz možete kontrolisati razni hardver ili sintisajzere sa mobilnog uređaja ili laptopa.

Dolazi sa mnogim aplikacijama
iRig MIDI 2 je više od prenosivog MIDI interfejsa, jer radi sa mnogim kreativnim programima za uređivanje muzike. Za korisnike iOS-a preporučujemo SampleTank FREE, koji ima stotine besplatnih unapred programiranih muzičkih uzoraka, i iGrand Piano FREE, aplikaciju za klavir koncertnog kvaliteta. Za Android korisnike preporučujemo aplikacije iGrand Piano FREE i iLectric Piano FREE. Korisnici Mac i PC računara mogu da kreiraju sa SampleTank 3 SE.
Pored svega ovoga, iRig MIDI 2 prirodno radi sa svim MIDI kompatibilnim Mac i PC softverima i iOS aplikacijama. Takve aplikacije su GarageBand, Cubasis, Beat Maker 2, Auria itd.

Legendarni italijanski dizajn
iRig MIDI 2 je razvijen i proizveden u Modeni, Italija, gradu poznatom po svom visokokvalitetnom industrijskom dizajnu. Kao i svi IK Multimedia proizvodi, iRig MIDI 2 je podvrgnut brojnim testovima kontrole kvaliteta kako bi se osigurala potpuna pouzdanost. Njegova otpornost je obezbeđena mekim gumenim premazom sa spoljašnje strane.

Karakteristike
- Dodatni kabl za iOS Lightning konektor dužine 60 cm.
- USB kabl dužine 60 cm je uključen.
- Veličina: 49,5 mm k 78 mm k 30 mm.
- Težina: 60 ​​grama

ID Oglasa: #150090027
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.