slika
slika
slika
1 od 3

Novation Impulse midi

120 €

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
5
0
pre 13 dana
Vlada
Član od 19.12.2011.
Svi oglasi

Midi kontroler jos uvek u garanciji, nigde cuknut nigde ogreban, sviran mesec dana i vracen u kutiju. Moze proba mogu i snimak da posaljem da sve radi.  

Povezivanje na kompjuter nikad jednostavnije preko usb.  

 

 

Pravite bolju muziku
Miksujte i oblikujte svoj zvuk koristeći beskrajni niz glatkih tastera, niskoprofilne fejdere od 45mm, veliki broj dugmića i posebno podešeni LCD ekran. Sve kontrole rade odlično sa najvećim muzičkim softverima i mogu biti mapirane na bilo koji parameter.

 

Postignite više sa Vašim pedovima za bubanj
Svirajte bubnjeve u realnom vremenu sa pedovima osetljivim na pritisak za rolling bitove, looping bubanj semplove i dizajniranje arpeđa. Ovi pedovi takođe funkcionišu kao šareni pokretači snimaka u Ableton Live, tako da možete da vidite da li je snimak učitan (žut), da li svira (zelen), ili snima (crveno).

 

Povežite se sa bilo čim

Impulse is je usaglašena svojom klasom i napaja se putem USB-a, tako da možete jednostavno da ga priključite u Mac ili Windows i možete da počnete odmah, bez potrebe da se uključi u struju.

ID Oglasa: #165960401
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.