slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Saramonic VMIClink5 RX+TX+TX+TX

118.680 din

Beograd
Novo
31
1
pre 10 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Player Music Shop
Član od 25.08.2009.
Svi oglasi

Player je jedan od regionalnih lidera u prodaji muzičke opreme i instrumenata.

U ponudi ima širok asortiman najeminentnijih svetskih proizvođača studijske, Pro,
DJ opreme, i rasvete.

Svakom kupovinom, dobija se fiskalni račun i garancija u trajanju od dve godine,
sa obezbeđenim zvaničnim servisom.

Moguće je plaćanje na 12 rata Banca Intesa kreditnim karticama - ukoliko robu kupite preko našeg web shopa ili u našim prodavnicama.

Za svaku kupovinu u vrednosti preko 2000 RSD poštarina je besplatna
na teritoriji Srbije!

Kako biste pogledali kompletan asortiman proizvoda, posetite naš web shop.

 

Saramonic VmicLink5 RX+TX+TX+TX prenosivi, trokanalni UHF bežični sistem koji se može montirati na kameru i koji vam omogućava da koristite mikrofone sa štipaljkom na tri odvojene osobe, a samo vam je potrebno da na kameru priključite jedan kompaktni prijemnik. Ovaj sistem je savršen za DSLR, bez ogledala, video kamere ili prenosne diktafone za snimanje intervjua, video snimaka događaja, dijaloga filma, snimanja na terenu, emitovanja televizije i sakupljanja vesti.

 

 

Često se javlja potreba da se u video produkciji radi više od dva bežična mikrofona, ali to je uvek bilo teško učiniti. Bilo je potrebno montirati više bežičnih prijemnika na kameru, koristeći neku vrstu miksera i žonglirati frekvencijama kako se sistemi ne bi ometali. Ti dani su gotovi jer Saramonic VmicLink5 (RX+ TX + TX + TX) čini ovaj proces neverovatno lakim, istovremeno nudeći zvuk visokog kvaliteta u niskobudžetnom paketu.

Sistem radi besprekorno čim se izvadi iz kutije. Samo priključite mikrofone, uključite napajanje i krenite. Ako otkrije potencijalne smetnje, automatski prebacuje frekvencije za vas. Sve ove karakteristike ne samo da čine VmicLink5 jednostavnim za upotrebu, već stvaraju i najlakši mogući tok rada.

VmicLink5 koristi frekvencijski opseg od 5.8GHz, koji je mnogo veći i manje zagušen od 2,4GHz, UHF i VHF. Nijedan drugi komercijalno dostupan bežični sistem ne radi u rasponu 5.8GHz. Svaka jedinica dobija 6 sati napajanja od uključenih litijum-jonskih baterija za ponovno punjenje, tako da nećete trošiti novac na jednokratne baterije.

VmicLink5 sadrži jedan, lagani RX prijemnik koji se montira na vašu kameru i upravlja zvukom sa sva tri uključena predajnika. Prijemnik radi u stereo ili mono režimu: Stereo način meša predajne grupe A i C na levom kanalu, a predajnik B na desnom kanalu. Mono režim miksuje predajnike grupe A, B i C u levi i desni kanal. Prijemnik takođe sadrži individualne kontrole nivoa za svaki predajnik, a izlaz za slušalice omogućava praćenje zvuka u realnom vremenu ako vašoj kameri nedostaje izlaz za slušalice. Zaključavanje mini-utikača 1/8 ” (3,5 mm) i XLR izlaznih kablova je uključeno tako da možete koristiti VmicLink5 sa DSLR fotoaparatima, bez ogledala, za snimanje filmova, kamkorderima, snimačima i profesionalnim video kamerama.

VmicLink5 uključuje tri TX predajnika i SR-M1 svestrane lavalier mikrofone (bubice). Predajnici imaju zaključavanje 1/8 ” (3,5 mm) ulaza za mikrofon i namenski linijski ulaz koji omogućava bežično snimanje zvuka iz spoljnog izvora. TX predajnik takođe sadrži kombinovano dugme za napajanje / isključivanje koje se može „ zaključati“ kada se koristi da se spreči slučajno isključivanje ili isključivanje.

Priložena je i oblikovana futrola za nošenje koja pruža jednostavan način transporta VmicLink5 ili pružanja još veće zaštite kada je u torbi. Pored toga, dostupni su opcioni izlazni kablovi (koji se prodaju zasebno) i pružaju vam neuporedivu mogućnost povezivanja. Omogućuju povezivanje prijemnika sa pametnim telefonima, tabletima, računarima, GoPro kamerama i još mnogo toga.

Šta možete da uradite sa line-level ulazima na predajnicima? Evo samo nekoliko scenarija:

ID Oglasa: #152541051
Informacije

Player | Muzičke Prodavnice

BEOGRAD:  
Svetogorska 9
+381 11 33-47-615

ZEMUN:  
Ugrinovački Put 10n
+381 11 3739 701

NOVI SAD:  
Futoški Put 1
+381 21 30 10 626

NIŠ:  
Cara Dušana 85
+381 18 32 11 496

 

Mi smo prodavnica sa vrlo velikim lagerom.
Usled potražnje i promena stanja na dnevnom nivou, molimo vas da proverite stanje i cenu proizvoda za koji ste zainteresovani.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.