slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

- Konferencijski USB mikrofon za prijem glasa 10 stopa

1.990 din

Kragujevac
Kao novo - nekorišćeno
11
1
pre 15 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Emporium Felix
Član od 11.12.2018.
kp izlog

KONTAKT: 065 227 56 32

 

 

Jasan zvuk i smanjenje šuma - Ažuriranje računarskog konferencijskog mikrofona za 2022. je opremljen pamukom visoke gustine koji apsorbuje zvuk, koji pruža kristalni zvuk visoke vernosti i jasan prijem.  

Ugrađeni pametni čip može efikasno da blokira pozadinsku buku, eliminiše odjeke i učini zvuk jasnijim i glatkijim, kao što su razgovori licem u lice.

Omnidirekcioni mikrofon od 360° , mali, ali moćan - Ovaj USB omnidirekcioni mikrofon može lako da snimi slabe signale u svim smerovima od 360 stepeni, reprodukuje vaš glas živo, idealno za 4-6 osoba tokom konferencijskih poziva.  

(sa USB kablom od 1,8m / 6ft) Imajte na umu da ovaj konferencijski mikrofon može da se koristi samo kao mikrofon, nema funkciju zvučnika!  

USB besplatni drajver, jednostavan za korišćenje - Pravo uključite i igrajte, nema potrebe da preuzimate bilo šta.  

Povežite jedan kraj sa računarom (laptop ili desktop), a drugi kraj (Tipe-C) sa mikrofonom.  

Ovaj USB mikrofon sa dugmetom za isključivanje zvuka, pritisnite dugme za utišavanje da biste brzo isključili/uključili zvuk, savršen za grupne sastanke na mreži i obrazovanje na daljinu.

Široka upotreba i kompatibilnost - Ovaj USB konferencijski mikrofon ima višenamensku upotrebu, kao što su onlajn sastanci/nastava i poslovni/kućni video pozivi, idealan za sastanke u malim grupama i virtuelno učenje.  

Ovaj mikrofon za laptop radi sa Mac OS Ks Vindovs 7/8/10 sistemima.  

Imajte na umu da nije kompatibilan sa Raspberri Pi/Linuk/Android/Ksbok.
 
Prenosivi dizajn i garancija za proizvod - Lako možete da nosite ovaj praktičan mikrofon u džepu ili poslovnoj torbi i da ga nosite bilo gde. Ovaj model nema zvučnik, ako vam je potreban model spoljnog zvučnika, možete videti naš novi artikal „ B0B469642M“ u varijanti

 

NAPOMENA: Na poslednjim slikama je proizvod slikan uživo.

ID Oglasa: #162571578
Informacije

Predmeti su uglavnom nekorišćeni, u originalnom pakovanju, uveženi iz Švajcarske, ukoliko nije drugačije naglašeno u oglasu

  • Slanje AKS-om u celoj Srbiji - PostExpress ako insistirate
  • Lično preuzimanje u Kragujevcu
  • Radna garancija, testirate prilikom preuzimanja, ako nešto nije u redu rešavamo u najkraćem roku
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.