slika
slika
1 od 2

ROCCAT Torch RGB Mikrofon

95 €

Subotica
Kao novo - nekorišćeno
10
2
pre 11 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Techno Shop 024 online
Član od 26.11.2023.
kp izlog

☆☆☆☆☆ TECHNO SHOP ☆☆☆☆☆


☆ Dobro došli u Vašu omiljenu online prodavnicu, kod nas možete pronaći sve za Vaš dom, posao, razonodu ili hobi.

☆ Iza nas je dugogodišnje iskustvo i na hiljade zadovoljnih mušterija.

☆ Proizvode šaljemo kurirskom službom, dok je za veće porudžbine moguće lično preuzimanje, uz prethodni dogovor.                                      

☆ Možete nas kontaktirati za sve informacije putem KP, ili pozivom na broj (sms, viber, whatsapp).

                                           ■ ■ ■
                                KONTAKT  TELEFON:

                                      0637229989
                                           ■ ■ ■


               ♡      UŽIVAJTE  U  ONLINE  KUPOVINI
                            VAŠEG  TECHNO  SHOP-a.        ♡

 

 

☆☆☆  SPECIFIKACIJE  PROIZVODA  ☆☆☆

OSVETLI SVOJ PUT
Upoznajte ROCCAT® Torch™ USB mikrofon studijskog kvaliteta. Dizajn sa dvostrukim kondenzatorom i 24-bitni kvalitet zvuka podižu vaš sadržaj na sledeći nivo. Kardioid, stereo i ekskluzivna šema snimanja Vhisper daju vam alate za kreiranje bilo gde. Brzo isključivanje zvuka bez dodira pruža trenutnu kontrolu. Kompatibilnost kraka znači da baklja raste sa vama.

STUDIO NIVO ZVUK
Sa dizajnom sa dvostrukim kondenzatorom, 24-bitnim zvukom i uzorkovanjem do 48 kHz, imate sve alate koji su vam potrebni da poboljšate svoj zvuk i zvučite najbolje. Od vašeg najtišeg šapata do vašeg najglasnijeg urlika - sve to reprodukuje oštro i jasno.

KONTROLE STILOM MIKSERA
Promenite šablon zvuka ili podesite jačinu zvuka i pojačajte u hodu pomoću profesionalnih kontrola u stilu miksera koje olakšavaju fino podešavanje podešavanja. Uključuje 3,5 mm priključak za slušalice za praćenje mikrofona bez kašnjenja, osiguravajući da uvek zvučite onako kako želite.

BRZO MUTE BEZ DODIRA
Za munjevitu kontrolu, funkcija za isključivanje zvuka aktivirana pokretima pruža zgodan način da trenutno isključite zvuk bez ugrožavanja kvaliteta zvuka. RGB osvetljenje i zgodan displej na bazi jasno pokazuju kada ste isključeni ili uživo. Takođe možete podesiti rastojanje detekcije pokreta na zadnjoj strani baze.

REAKTIVNO OSVETLJENJE KORIŠĆENJEM AIMO
3 različite RGB zone osvetljenja menjaju boju u zavisnosti od izabranog šablona ili režima baklje. Bočne svetlosne trake takođe deluju kao vizuelni signali koji vam pomažu da prilagodite pojačanje, pomerajući se gore-dole dok fino podešavate do savršenstva.

BEŠEKARNO POSTAVLJANJE
Plug and plai podešavanje bez frustracija. Ne trebaju vam dodatni drajveri ili komplikovan softver. Dobijate sve što vam je potrebno za početak. Samo ti, kompjuter i baklja.

RUKA KOMPATIBILNA
Baklja se prilagođava vašim potrebama i raste sa vašim podešavanjima. Potpuno kompatibilan sa širokim spektrom krakova nosača, može se rekonfigurisati kako bi omogućio mikrofonskom modulu da sedi na ruci dok zadržava punu funkcionalnost baze u stilu miksera.

 

ID Oglasa: #161234009
Informacije


Moguce sklapanje konfiguracije po dogovoru ☆

☆ Proizvode ne držimo na stanju, roba se donosi po porudžbini ☆

Sve iz ponude je novo i neotpakovano, sa garancijom u trajanju od 6 do 60 meseci. Garancija dolazi u vidu serijskog broja-NE DOLAZI u vidu pisane forme☆

☆ ZBOG UČESTALIH PROMENA CENA KOD DOBAVLJAČA ISTE SU SKLONE IZMENAMA☆
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.