slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

- SARAMONIC bežični mikrofoni, Blink 500 pro

21.900 din

Kragujevac
Kao novo - nekorišćeno
37
0
pre 12 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Emporium Felix
Član od 11.12.2018.
kp izlog
KONTAKT: 065 227 56 32

 

NAPOMENA: Jedan uređaj ima fabričku grešku, ne reaguje na punjenje (moguće da je u pitanju manji kvar). Zbog toga je proizvod snižen!

 

Saramonic Blink500 Pro sistem - Neverovatno lagan, ultrakompaktan i jednostavan za korišćenje bežični mikrofonski sistem za do 2 osobe. Mikrofon pruža izuzetan zvuk emitovanja visokog kvaliteta za DSLR, Mirrorless i video kamere, pametne telefone, tablete, računare i još mnogo toga.

Prijemnik - Ima živopisan OLED ekran i 3.5mm izlaz. Takođe uključuje i TRS i TRRS kabele za izlaz, što mu omogućava da radi sa kamerama, mobilnim uređajima, računarima i svakim uređajem sa ulazom za audio od 3.5mm. Prijemnici imaju 3.5mm izlaz za slušalice za monitorisanje u realnom vremenu i prekidač za odabir Mono/Stereo režima. To čini Blink 500 Pro sistemom koji zadovoljava zahteve profesionalnih korisnika.

Predajnici - Imaju ugrađeni mikrofon i mogu se prikačiti na košulje i odeću ili koristiti kao pojasni paket sa uključenim profesionalnim lav mikrofonom. Takođe imaju mogućnost odabira mikrofonskog ili linijskog ulaza i živopisan OLED ekran. Baterijski Kućište &Punjenje - Predajnici i prijemnik se pune uključenim prenosnim kućištem za punjenje kapaciteta 2000mAh dok su priključeni na napajanje, ili daljinski i mogu se pojedinačno napajati dok su u upotrebi sa USB power bankom.

Vreme Korišćenja &Punjenja - Ima do 8 sati trajanja baterije, domet od 328 stopa (100m), prenosno kućište za punjenje, i automatsko prebacivanje kanala kako bi se izbegli statički i prekidi u vezi. FUNKCIJA TIŠINE - Pritisnite dugme i ono će utišati snimanje glasa po vašoj želji.  Digitalni 2.4GHz &Automatsko Povezivanje - Ima 2.4GHz frekvencijski spektar i Syncoder tehnologiju, koja izbegava konfuzno domen UHF i nudi siguran, stabilan i bezbrižan audio sistem. Podržava automatsko povezivanje između TX i RX nakon uključivanja i lako rukovanje ako vam je potrebno ručno povezivanje.

 

NAPOMENA: Na poslednjim slikama je proizvod slikan uživo.
ID Oglasa: #164281065
Informacije

Predmeti su uglavnom nekorišćeni, u originalnom pakovanju, uveženi iz Švajcarske, ukoliko nije drugačije naglašeno u oglasu

  • Slanje AKS-om u celoj Srbiji - PostExpress ako insistirate
  • Lično preuzimanje u Kragujevcu
  • Radna garancija, testirate prilikom preuzimanja, ako nešto nije u redu rešavamo u najkraćem roku
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.