slika
slika
slika
slika
1 od 4

Universal Audio Sphere LX modeling mikrofon AKCIJA

105.480 din

Beograd
Novo
55
3
pre 13 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Artist Sistems doo
Član od 16.08.2011.
Svi oglasi

AKCIJSKA CENA ! d0 30.09.2023. ili do isteka zaliha 

 

 

▇ ▅ ▇ █ ▇ █
A R T I S T  Sistems d. o. o.


Universal Audio u AudioPro Artistu


_____________________________________________________________________________________

Universal Audio Sphere DLX je modeling sistem mikrofona koji vam daje zvuk 20 klasičnih ribbon, kondenzatorskih i dinamičkih mikrofona u stereo formatu. Snimajte sa najboljim mikrofonima koji su korišćeni na kultnim snimcima od Beatlesa preko Beyoncépa sve do Radioheada i Franka Sinatre.

 

Prednosti:   ● Snimajte sa 20 najtraženijih kultnih mikrofona
● Jednim klikom zamenite mikrofon, njegove usmerne i druge karakteristike, čak i nakon monitoringa
● Snimite akustičnu gitaru, gudače i druge instrumente u stereo tehnici sa jednim mikrofonom
● Obogatite svoju kolekciju mikrofon sa dvostrukim pozlaćenim kapsulama sa najmanjim šumom od svih mikrofona u svojoj klasi

Ključevi od ultimativnog mikrofonskog ormarića su sad vaši!
Ova kolekcija sadrži 20 legendarnih modela mikrofona od Neumanna, Telefunkena, AKG-a, pa sve do Sonya i drugih, Sphere LX obogaćuje vašu produkciju sa najtraženijim ribbon, kondenzatorskim i dinamičkim mikrofonima ikad.

Pronađite svoj savršeni mikrofon u pravom vremenu uz Apollo
Sphere LX vam omogućava preslušavanje klasičnih mikrofona pre, tokom i nakon snimanja sa bilo kojim interfejsom, u bilo kom DAW-u. A kada je uparen sa Apollo interfejsom, to možete učiniti uz gotovo nultu latenciju.

Više od stereo zvuka sa samo jednim mikrofonom
Zahvaljujući svom dizajnu sa dvostrukom kapsulom, Sphere LX vam omogućuje jednostavno snimanje klavira, bubnjeva, stringsa i drugih instrumenata u stereo formatu. Možete čak koristiti različite modele mikrofona na levom i desnom kanalu za bogatiju stereo sliku. Osim toga, možete pomiješati zvuk dvaju mono mikrofona koristeći Dual Mode i tako doći do idealnog zvuka na dobošima ili gitarskim pojačalima

Smanjite zvuk iz sobe za bolje snimke
Lako uklonite odjek iz prostorije kako bi dobili čišt i profesionalni snimak pomoću funkcije IsoSphere i njenih stručnih unapred podešenih postavki prilagođenih za sve karike u lancu snimanja - od studija u vašoj spavaćoj sobi do popularnih izolacijskih filtera kao što su sE Reflexion Filters, Aston Halo, Kaotica Eyeball, * i više.

Napravljen da traje ceo život
Sa dvostrukim pozlaćenim kapsulama i najnižim nivoom  šuma od bilo kog mikrofona u svojoj klasi, Sphere LX će opremiti vaš studio vrhunskim kondenzatorskim mikrofonom sa velikom membranom, pažljivo i precizno proizvedenom kako bi vam još dugo pružao inspiraciju za vašu muziku, podcaste i snimanje najrazličitijih instrumenata i vokala.

 

Uključuje sve što vam je potrebno  za snimanje
U kompletu sa mikrofon Sphere LX dolaze i profesionalni shock mount, mikrofonski kabl dužine 7,5 m, lulica i torba — sve je tu i možete početi sa kreativnim snimanjem. _____________________________________________________________________________________

 

( „ “ ) -


Trudimo se da sve cene držimo aktuelnim na svakodnevnom nivou, greške su moguće. Cena na KP je informativnog karaktera, informaciju o ceni proverite u našim radnjama.

Plaćanje u našim maloprodajnim objektima vrši se isključivo u DINARIMA. Cena napisana u evrima je informativnog karaktera.

Ukoliko vidite bilo gde bolju cenu za nov proizvod, kontaktirajte nas i mi ćemo se potruditi da napravimo najbolju ponudu za Vas.


Hvala na razumevanju.

Vaš AudioPro Artist

 

 

Kontakt:

● AudioPro ARTIST Sistems d. o. o. ●

BEOGRAD
Bulevar Milutina Milankovića 98-100
Novi Beograd 
tel : 011/ 344-28-74

ID Oglasa: #156541201
Informacije

● AudioPro ARTIST Sistems d. o. o. ●
NOVI BEOGRAD
Bulevar Milutina Milankovića 98
tel : 011/ 344-28-74

 

NE PRIHVATAMO ZAMENE!

 

> > > > > RADNJA U NOVOM SADU JE ZATVORENA < < < < <

 

 

 

napomena :

Zbog čestih promena cena proizvođača, cene na KP su informativnog karaktera.
Aktuelne cene možete videti na našem sajtu!

Hvala na razumevanju

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.