slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

XZL USB Condenser Microphone/Kondenzatorski mikrofon

3.000 dinFiksno

Grocka
Kao novo - nekorišćeno
44
3
pre 11 dana
Odgovara na 59% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Miloš 061-1361-898 Boleč
Član od 30.09.2013.
kp izlog

XZL USB Condenser Microphone for Gaming, Streaming, Recording, Podcasting, Plug and Play with 3.5mm Headphone Monitoring Jack, Noise Cancelling, Add Reverb, Volume Control, for PC, Mac, PS4/5

 

[4 birana režima zvuka] Kondenzatorski USB mikrofon sa četiri režima zvuka, uključujući POP, STUDIO, MC i ORIGINAL. Pogodan je za različite scene, a reverb se takođe može podesiti za stvaranje različitih zvučnih efekata, koji savršeno odgovaraju vašim potrebama upotrebe.


[Režim smanjenja šuma i buke] Ugrađeni profesionalni zvučni čipset i kardioidni hvatač zvuka, USB mikrofon može efikasno da smanji nepotrebnu pozadinu, proizvodeći uglađen i jasan kvalitet zvuka. Odlično za podkastove, snimke, strimovanje, igranje igara, kreiranje video zapisa itd.


[Multi-funkcionalni Bluetooth mikrofon] KSZL mikrofon se može povezati sa drugim uređajima preko Bluetooth-a ili priloženog audio kabla kako bi se dodala dodatna pratnja zvuku, što je veoma zgodno za pevanje i interakciju sa drugima, nudeći impresivnije iskustvo.


[Bez nadzora kašnjenja] Jednostavno priključite slušalice u 3,5 mm izlazni priključak na mikrofonu za igre i čućete zvuk kvaliteta emitovanja. Ovo vam omogućava da slušate snimljeni sadržaj u realnom vremenu bez eha, pružajući direktno praćenje bez kašnjenja.


[Podešavanje Plug and Plai] Jednostavan za rukovanje, sve što treba da uradite je da povežete kondenzatorske mikrofone direktno sa računarom ili pametnim telefonom preko priloženog USB kabla i odmah započnete snimanje i strimovanje. Kompatibilan sa većinom uređaja, poput pametnih telefona, tableta, laptopova i računara.

ID Oglasa: #161885733
Informacije

Lično preuzimanje kod mene u Boleč-u.

Slanje iskljucivo postexpress-om!

 

Garancija 2 nedelje od datuma preuzimanja proizvoda!

Ne radim rezervacije bez simbolicne kapare.

 

Ne vrsim povracaj novca za pogresno narucene artikle!


Ne odgovaram clanovima sa novim nalozima, malim brojem ocena i koji nemaju kompletne podatke, vise negativnih ocena itd.

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.