slika
slika
slika
slika
1 od 4

FLIGHT DUC323 CEQ MAH/MAH Koncert ukulele

15.900 din

Beograd
Novo
22
1
pre 9 dana
Odgovara na 94% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
MusicBox online
Član od 04.08.2016.
Svi oglasi

FLIGHT DUC323CEQ je elektroakustični koncertni ukulele, sa prednjom pločom i stranicama izrađenim od mahagonija, što mu daje vrlo topao i rezonantan zvuk.

 

Nemojte da Vas jednostavan izgled mahagonija zavara, jer ovaj model sa zakrivljenom donjom stranicom proizvodi fantastičan zvuk! Mahagoni je tvrdo drvo koje se vekovima koristi za izradu kvalitetnih muzičkih instrumenata. Njegova boja može varirati od bledo ružičasto smeđe do tamnije crvenkaste smeđe boje, a može i potamneti sa godinama.  

 

Vrat i grif DUC323CEQ izrađeni su od afričke okume i palisandera, što je kombinacija koja garantuje stabilnu intonaciju na svim poljima. Konjić se čini kao mala stavka, ali je važan i određuje visinu tona. Konjić i sedlo izrađeni su od kosti (ne od plastike kao kod većine drugih ukulelea), što je sitnica koja čini ovaj instrument posebnim.

 

Ovaj model ima ugrađeno pretpojačalo. Pretpojačalo je uređaj koji vam omogućuje povezivanje ukulelea sa pojačalom. Pretpojačalo je opremljeno i sa štimerom, poštedeće   Vas glavobolje i prisećanja gde ste ostavili štimer ! Ono što je ipak najvažnije, ovaj mali uređaj omogućuje Vam slobodu priključivanja gde god i kad god želite!

Svi modeli FLIGHT ukulelea imaju pripadajuću torbu i knjižicu za brzo učenje osnova.

 

 

 

Specifikacija;

 

 

 

Boja:  Natural
Body Style:  Concert Ukulele
Type:  Electro Acoustic Ukulele
Prednja ploča:  Mahagoni
Finiš:  Mat
Specifikacije:  bone nut
Pribor:  Free padded gigbag and instructional booklet included!

 

 

 

Načini plaćanja:

1. Keš
2. Kartice (odloženo na 6 mesečnih rata kreditnim karticama Banca Intesa)
3. Čekovi (odloženo na 6 mesečnih rata čekovima svih banaka)


Music Box DOO, Bulevar Zorana Djindjića 67, Novi Beograd, Beograd.

Za sve informacije o kompletnom asortimanu pozovite nas na 011/311-8970

 

 

ID Oglasa: #160722269
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.