slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Kalimba 17 Tonova sa Futrolom Novo

80 €

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
29
0
pre 11 dana
Odgovara na 87% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Zbare
Član od 18.02.2010.

Novo LingTing LT-K17A Kalimba sa tvdom futrolom i patch pickup (prikljucak za pojacalo)

 

Čvrsta  Kalimba napravljena od jednog komada visokokvalitetnog afričkog tvrdog drveta Padauk.
17 ključeva od ugljeničnog čelika, visoko poliranih, otpornih na habanje i rđe.
Svaka nota zvuči savršeno svetlo i jasno, sa dugim trajanjem i svira ravnomerno na svim tasterima, uključujući najviše tonove.
Unapred podešen u standardnom tonu C-dura.
Ova originalna LingTing LT-K17A Kalimba dolazi sa dodatnim besplatnim poklonima – tvrda futrola, patch pickup (prikljucak za pojacalo), ukrasni čičak i tremolo lanac za dobijanje zvučnog efekta 'kapajućeg toka' dok svirate.

 

Pogodan je za sve uzraste i muzičke sposobnosti. Svakako je to jedan od najlakših muzičkih instrumenata za učenje i sviranje, a da pritom proizvodi prelep i profesionalan zvuk koji će impresionirati sebe i sve oko vas.


Studije neuronauke su pokazale da sviranje muzičkog instrumenta formira nove neuronske veze u mozgu, poboljšavajući moždane funkcije, pamćenje i koordinaciju ruku i očiju. Isto tako, dobro je i za mentalno zdravlje i blagostanje.


Sa svojom lepom, eteričnom rezonancom i čistim, svežim zvukom, svaka nota odzvanja u celoj duši i izaziva osećaj opuštenosti i zadovoljstva. Svakako veoma prirodan instrument sa posebnim i jedinstvenim zvukom.

 

Vaša nova LingTing LT-K17A Kalimba dolazi sa kompletnim priborom koji sadrži uputstva, pesmaru, čekić za podešavanje, štitnike za palac, nalepnice za beleške, mekanu torbu - plus bonus poklone kao tvrdu futrolu, pikap, tremolo lanac i rese.

 

 

 

ID Oglasa: #164235480
Informacije

Pakete saljem Postexpressom, postarinu placa kupac.

Moze licno preuzimanje u Novom Sadu

Moze placanje na racun pre slanja da bi se smanjili troskovi dostave

Na nove uredjaje dajem garanciju na ispravnost i radnu garanciju od 5 dana 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.