slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 13

AGPTEK automatska mašina za dim sa 3 LED svetala i šarenim L

4.400 din

Leskovac
Kao novo - nekorišćeno
701
27
pre 9 dana
Odgovara na 75% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Dejan Extra cene Fipka shop
Član od 21.05.2010.
kp izlog

AGPTEK automatska mašina za dim sa 3 LED svetala i šarenim LED svetlosnim efektom, idealna za Noć veštica, Božić, venčanja, zabave i DJ nastupe

 

  • ◆ Funkcija automatskog prskanja: Nakon što sipate raspršenu tečnost u rezervoar za vodu, uključite napajanje i pritisnite dugme "AUTO FOG", mašina će automatski prskati nakon predgrijavanja u trajanju od 3-5 minuta.  6 LED svjetala mogu vam donijeti mnogo hladnije iskustvo na pozornici.
  • Odvojeni rad: Jedna od izvanrednih karakteristika ove mašine za maglu je da efekat magle i osvetljenja mogu da rade na odvojen način.  Stoga, inovativni dizajn može stvoriti neku vrstu posebnog i jedinstvenog svjetlosnog efekta za scenski nastup u raznim prilikama kao što su svadbena ceremonija, Noć vještica i DJ zabave.
  • Šareni efekt: Sa 13 različitih boja (crvena, plava, zelena, sekundarne boje uključujući cijan, ružičasto crvenu, žutu i bijelu) za vaš odabir, bogat izbor svjetlosnih efekata (sadrži blijedi, treperenje, glatki i strob) se prikazuje pod različitim brzine.  Može proizvesti 2000 CFM (kubnih stopa/min) netoksične magle unutar 2-3 metra.
  • ◆ 3 daljinska upravljača za napajanje: Dolazi sa 2 bežična daljinska upravljača, crno-bijela.  Crna se koristi za uključivanje i isključivanje magle (žični daljinski ima potpuno istu funkciju), dok je bijela uglavnom za podešavanje svjetlosnog efekta i funkciju uključivanja/isključivanja.
  • Dizajn prilagođen korisniku: Opremljen je indikatorskom lampicom predgrijavanja na ožičenom prijemniku.  Automatski će se upaliti nakon završetka procesa predgrijavanja, što znači da možete u potpunosti upravljati mašinom za maglu.  Uvjerite se da indikatorska lampica jako dobro treperi prije svake upotrebe.
ID Oglasa: #143464118
Informacije

 sajt   fipkashop com 

placanje  po prijemu pouzecem ukupna postarina do 5kg  360din

5-10kg 450din  10-20kg 600din do30kg 900din  do  50kg 1200din

svi  predmeti  koje  prodajem  su  novi  nekorisceni ispravni neosteceni
za  narudzbinu posaljite  podatke 
ime prezime  ulica  br  mesto  i  telefon
licno  preuzimanje   od 12h  do 22h

NE SALJEM  PREPORUCENIM PISMOM

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.