slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Haze mašina Cameo Phantom H2

49.709 din

Novi Sad
Novo
396
7
juče
Odgovara na 84% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Psp Elektronik Doo
Član od 23.11.2012.
Svi oglasi

Kompaktni hejzer sa dvobojnom iluminacijom rezervoara i indikatorom nivoa tečnosti.  

proizvodi izmaglicu male zapremine koja se kontinualno i ravnomerno raspoređuje i na taj način sprečava stvaranje gustih oblaka dima. Muzičari, tehničari i DJ-evi efikasno obavljaju svoj posao uz PHANTOM H2 hazer, dok ga njegov robusni dizajn čini idealnim i za rental kompanije.

Visokokvalitetni grejač omogućava brzo postizanje radne temperature i maksimalnu izlaznu zapreminu od 226 m³ /min. Istovremeno, uređaj konzumira maksimalno 3.5 ml tečnosti u minuti i pogodan je za korišćenje sa ekološkim haze fluidima na bazi vode. Rezervoar koji sija u dve boje ima kapacitet od 0.8 l, indikator nivoa tečnosti i mogućnost lakog vađenja radi lakšeg sipanja tečnosti.  

Konfiguracija se lako obavlja uz LED displej, i uređaj se može kontrolisati preko DMX-a ili daljinskog upravljača sa 10 m kabela. Ugrađena zaštita od pregrevanja osigurava bezbedan rad.  

Kada je hejz mašina postavljena na mesto, ugao izlaza i dalje može biti podešen pomoću deflektora, što omogućava bolji učinak i efikasnost.

PSP Elektronik DOO
Bulevar Jovana Dučića 39D, Novi Sad
office@psp. co. rs

021/520-907

ID Oglasa: #90752958
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.