slika
1 od 1

Augustine AU-IMRD Imperial Red žice za klasičnu gitaru

1.990 dinFiksno

Beograd
Novo
1
0
pre 11 dana
Odgovara na 75% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Music Trade online
Član od 27.03.2009.
kp izlog

Opis:

 

Augustine Imperial žice su još jedan kvalitetan izbor za gitariste koji traže visokokvalitetne žice za klasičnu gitaru. Ove žice su poznate po svojoj izdržljivosti, izvanrednom zvuku i stabilnosti u intonaciji.

Imperial setovi obično kombinuju najlon donje žice sa srebrnim žicama za basove, što pruža balansiran zvuk sa jasnim i definisanim visokim tonovima, kao i dubokim i punim basovima. Augustine je poznat po dugoj tradiciji u proizvodnji gitarskih žica, što dodatno govori o njihovom kvalitetu i pouzdanosti.

Augustine Imperial žice često se koriste kako u klasičnom, tako i u flamenco stilu sviranja, pružajući sviračima svestranost i pouzdanost koja im je potrebna za različite muzičke izraze. Uz to, ove žice su poznate po svojoj dugotrajnosti, što ih čini popularnim izborom među gitaristima širom sveta.

Specifikacije:

  • Crystal trebles
  • Silver plated bases
  • Medium tension
  • Made In USA

Music Trade instruments &more
Beograd:  
Music Trade
Jug Bogdanova 14
011/ 4084 932


Novi Sad:  
Music Trade
Šafarikova 20
021/6616-077


Načini plaćanja u prodavnicama:
1. Gotovina
2. Kartice svih banaka kao i odloženo plaćanje do 6 mesečnih rata karticama Banca Intesa

 

 

Šaljemo kurirskim službama u zavisnosti od raspoloživosti kurira.
Cene dostave po cenovniku kurirskih službi. Više informacija o cenama dostave možete dobiti na sajtovima kurirskih službi.  

ID Oglasa: #166225463
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.