slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

Roland EDIROL AudioMIDI Interface USB UA-25

70 €Fiksno

Požarevac
Korišćeno
Dostupno odmah
120
7
danas
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Dr Positive
Član od 02.10.2012.
Svi oglasi

Roland EDIROL AudioMIDI Interface USB UA-25
-Dolazi sa usb kablom za povezivanje.
-Povezan je i proban sa osnovnim driverima na win 10 64 bit

u Device Manageru ga prepoznaje automatski.

Direktno prebacuje muziku sa PC-a na susalice. .

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

UA-25 je mocan USB Audio / MIDI interfejs

dizajniran da ponudi vrhunski kvalitet zvuka, robusnu izdržljivost i potpunu prenosivost za raè unarske audio inženjere. UA-25 je dovoljno kompaktan da putuje gde god ponesete racunar. UA-25 je napravljen od visokokvalitetnog aluminijuma za šasiju; može da podnese jake udare koji su obiè no povezani sa putovanjem ili radom na terenu, a aluminijum je odliè an štit protiv visokofrekventnih smetnji od drugih elektriè nih komponenata. UA-25 se napaja USB-om, pa ga nikada ne morate prikljuè iti u zidnu utiè nicu, ali i dalje može napajati kondenzatorske mikrofone sa svojih 48V fantomskog napajanja. Iskusnom audio profesionalcu svidce se UA-25 zbog njegove sposobnosti da emituje zvuk na + 4dBu iz uravnoteženih 1/4 "izlaza, što ga è ini najboljim prenosnim audio interfejsom za prebacivanje izmedju terena i studija.


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  
Edirol je brend u vlasništvu Roland Corporation

vodeceg imena u elektronskim muzickim instrumentima, elektronskoj opremi i softveru vec 44 godine, i Rolandovu reputaciju po izuzetnim emisijama u Edirol UA-25 digitalnom interfejsu za snimanje. Njegova cvrsta aluminijumska šasija cini uredjaj elegantnim i prenosivim, a istovremeno služi i kao štit od visokofrekventnih smetnji drugih elektronskih komponenti. UA-25 sadrži mnogo snage snimanja u mali paket. Širine samo 6 1/2 inca, visine 1 13/16 inca i dubine 5 1/4 inca i težine samo 20 unci, Edirol UA-25 digitalni interfejs za snimanje je kompaktan i dovoljno lagan za muzicare u pokretu. Mogucnosti snimanja i kvalitet zvuka Edirol UA-25 interfejsa za digitalno snimanje ga izdvajaju od konkurencije po slicnim cenama. UA-25 koristi mocnu analognu elektroniku pored dobro uskladjenih A/D &D/A pretvaraca za vrhunsku vernost zvuka. Koriste´ i širok spektar uravnoteženih ulaznih i izlaznih portova, Edirol UA-25 digitalno suè elje za snimanje generiše tihi šum i ima napajanje širokog opsega, sve preko USB-a. Ovo daje UA-25 +4 dBu uravnotežene profesionalne audio ulazne i izlazne veze. UA-25 sadrži par mikrofonskih pretpojaè ala visokog kvaliteta koji koriste vrhunske analogne komponente, pružajuc´ i è isto okruženje za snimanje kako bi se osiguralo savršeno snimanje svaki put. Interfejs za digitalno snimanje Edirol UA-25 pruža izuzetno nisko kašnjenje uz maksimalne performanse popularnog muziè kog softvera kao što su Sonar, Logic, Cubase itd. Upravljajte direktnim nadgledanjem sa prednje ploce za aplikacije kompatibilne sa ASIO 2.0 i više. Ovo cini Edirol UA-25 digitalno sucelje za snimanje idealnim za meke sintetizatore koji se kontrolišu sa MIDI uredjaja. UA-25 se napaja USB magistralom, pa vam je za pocetak potreban samo USB kabl, što cini UA-25 idealnim za snimanje na terenu. Interfejs za digitalno snimanje Edirol UA-25 poseduje analogni limiter, koji smanjuje iznenadne zvukove preopterecenja (uobiè ajene pri snimanju na terenu) i iskakanje bez žrtvovanja kvaliteta zvuka. Jednostavno ukljucite analogni limiter i uživajte u visokokvalitetnom zvuku, a da pritom postignete širok dinamicki opseg. Softver ukljucen u Edirol UA-25 interfejs za digitalno snimanje ima upravljacke programe kompatibilne sa VDM, ASIO 2.0 i CoreAudio, dok ADV prekidac omogucava prebacivanje izmedju naprednog upravljackog programa i standardnog upravljadkog programa za OS po želji. Edirol UA-25 interfejs za digitalno snimanje ima po jedan par stereo kanala za snimanje i reprodukciju. PC interfejs obradjuje 24-bitne audio signale sa linearnom AD/DA konverzijom od 24 bita.  

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

-Pogledajte i preostale oglase!
-Radna Garancija na ispravnost uredjaja 5 dana
-Uredjaji se detaljno testiraju i kontrolisu pre oglasavanja
-Zamena ne dolazi u obzir(ako nije drugacije precizirana)
-Sugerisem buducim kupcima da sva pitanja i primedbe
upute pre kupovine naznacenog proizvoda.
U slucaju reklamacije ili povrata robe iz bilo kog razloga
 ako se nismo drugacije dogovorili postarinu placa kupac.  
- Prilikom kupovine serijski brojevi se upisuju
i same komponente se obelezavaju zbog obostrane sigurnosti.
-Roba se pakuje kvalitetno i dobro zbog mogucnosti ostecenja.
-Slanje kurirskom sluzbom(iskljucivo:
 Post expressom)drugom postom ili licno preuzimanje(po zelji)
Kontakt preko K. P. (9-20 h)
Preko vibera od: (10h do 22h)
063/82 170 23

ID Oglasa: #164402514
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.