slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Tascam US 2X2 HR (Eksterna zvucna kartica / Sound Card)

99 €FiksnoZamena moguća

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
152
2
juče
Stefan Stanic
Član od 20.10.2012.
Svi oglasi

Tascam US 2x2 HR (Externa / Eksterna zvucna martica, External sound card, Внешняя звуковая карта)

- Može i zamena / ponuda za vašu

- Nova je onda bila 20k, sada je 15.5k nova/na sniženju. Pišem jer imam i dalje garanciju koja traje do 20.10.2024, ako se i vama kasnije zadesi neki problem.

- Prodajem jer želim uzeti novu. Ako vam ukaže bilo kakav problem, pišite mi (ali bih vas zamolio da rok bude oko nedelju dana, smatram da je fer : ) ) Ako uspostavimo da vam do tad ne funkcioniše kako treba iz bilo kog razloga, vratiću vam novac.

Mix inputi za jack i xlr u svakom od 2 inputa, za mikrofon i gitaru, laički ?

-Sa audiopro. rs sajta: "US-2x2HR je srednji član Tascamove US-HR serije. Pruža dva ulaza sa mikrofonskim, linijskim i instrumentalnim priključcima i dva balansirana izlaza, kao i MIDI ulaze i izlaze na Windows ili Mac računare, iPhone ili iPad. Ovaj interfejs idealno je za stvaranje muzike u kućnim uslovima jer omogućava jednostavno rukovanje sa zvukom u studijskom kvalitetu. Funkcija 'loopback' i podrška za Open Broadcaster Software (OBS Studio) čine ga takođe sjajnim izborom za stvaranje podcasta i streaming uživo. Poboljšane opcije su visoka rezolucija snimanja i reprodukcije (24-bit / 192 kHz), niska latencija sa početnim bufferom od samo četiri samplea, Ultra-HDDA mikrofonska pretpojačala sa 48-voltnim fantomskim napajanjem i veoma niskim novoom šuma, kvalitetni USB priključci Type C i bogati asortiman softvera. Jednostavno rečeno, US-2x2HR odličan izbor za stvaranje i distribuciju zvuka. Audio Pro Artist d. o. o. – Profesionalna studijska, razglasna i rasvetna oprema i muzički instrumenti po najnižim cenama. Posetite nas na www. audiopro. rs

ID Oglasa: #165122992
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.