Oglas trenutno nije aktivan

Oglašivač je privremeno povukao oglašeno iz ponude.
Pogledajte slične oglase u grupi Nakit, satovi i dragocenosti > Ručni satovi | Brendovi muški

slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 14

Pagani Design 1733 Rolex Milgauss omaz rucni sat

80 €Fiksno

Grocka
Korišćeno
1.019
13
danas
Miloš 061-1361-898 Boleč
Član od 30.09.2013.
Svi oglasi

2 komada na prodaju, jedan malo koriscen dok su drugom otpali markeri sa cifera (samo jedna kutija)

 

Prodaju se oba za navedenu cenu.

 

Pagani Design 1733 Men's Automatic Watches NH35A Self Winding Movement Green Glass Lightning Pointer Stianless Steel Band Waterproof Men 40MM Mechanical Watch

 

PAGANI DESIGN SATOVI ZA MUŠKARCE: PAGANI DESIGN 1733 sat je opremljen super svetlećim brojčanikom, čvrstim kućištem i kaišem od nerđajućeg čelika i zelenim sintetičkim safirnim kristalom. Sintetički safirni kristal, sa svojom visokom propustljivošću svetlosti i tvrdoćom safira, koji je odmah iza dijamanata, čine vaš sat izdržljivijim i otpornijim na ogrebotine.


JAPAN NH35A AUTOMATSKI SAT: Japanski mehanizam NH35A sa samonavijanjem je nadaleko poznat po svojoj stabilnosti i preciznosti. Dok nosite Pagani Design 1733, mehanizam NH35A će se automatski navijati i ne zahteva bateriju. Ako ga nosite manje od 10 sati dnevno, možete ga ručno namotati da biste dobili energiju za sat. Kada prvi put koristite sat Pagani Design 1733, okrenite krunu za oko 20 okreta.


Traka od nerđajućeg čelika: PAGANI DIZAJN Originalna čvrsta traka od nerđajućeg čelika je teža od drugih traka, a takođe je jača i izdržljivija. Može se koristiti trajno ako se pažljivo održava. Trake koje koriste proces izvlačenja žice su više teksturirane i pokazuju više stepena i statusa; markeri na brojčaniku i kazaljke mogu da svetle noću, apsorbujući dovoljno svetlosti da pokažu super svetlosni efekat


100M VODOOTPORNA: Sa vodootpornošću do 100M lako možete da se nosite sa većinom životnih situacija, kao što su pranje ruku, kiša, plivanje (molimo zategnite krunu kada ulazite u vodu).

ID Oglasa: #159512418
Informacije

Lično preuzimanje kod mene u Boleč-u.

Slanje iskljucivo postexpress-om!

 

Garancija 2 nedelje od datuma preuzimanja proizvoda!

Ne radim rezervacije bez simbolicne kapare.

 

Ne vrsim povracaj novca za pogresno narucene artikle!


Ne odgovaram clanovima sa novim nalozima, malim brojem ocena i koji nemaju kompletne podatke, vise negativnih ocena itd.

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.