slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Seiko CHOCOLATE BROWN President MOD omaz Rolex

390 €Fiksno

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
33
0
pre 15 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Seiko Mods Srbija
Član od 23.09.2022.
SEIKO CHOCOLATE BROWN DIAMOND MARKERS PRESIDENT MOD.

Osnova časovnika je Seiko NH35 Automatic mehanizam.

Imajte u vidu svaki segment modifikacije, svaki deo i njegov kvalitet pre nego što poklonite poverenje nekom od časovničara koji će raditi modifikaciju za Vas, jer u zavisnosti od kvaliteta i nabavne cene svakog ponaosob korišćenog dela kompletna cena modifikacije može dosta varirati.

Posebno napominjemo reč časovničara, jer modifikovanje i sastavljanje sata od nestručnih i priučenih ljudi sa neadekvatnim znanjem i alatima, rezultira lošom modifikacijom, kako u vizuelnom pogledu(detalji), tako i u kasnijem procesu eksploatacije.

Seiko Mods Srbija je nezavisan skup profesionalnih zanatlija(časovničara) sa preko 20 godina časovničarskog iskustva, specijalizovanih za izradu personalizovanih satova na zahtev klijenata.

Naš rad je prepoznat i cenjen u globalnim(svetskim) razmerama i kolege iz inostranstva smatraju da smo možda čak i najbolji jer smo mnoge modifikacije uradili prvi na svetu.

Takođe sarađujemo sa kolegama iz Japana, Singapura, Francuske, Nemačke. . sa kojima razmenjujemo znanja i iskustva i uvek smo u toku sa najnovijim inovacijama i delovima koji se pojavljuju na svetskom tržištu.

Napomenuli bi da svaki sat sastavljamo od najkvalitetnijih delova, adekvatnim profesionalnim instrumetima od kojih pojedini koštaju i po par hiljada evra i nakon završetka detaljno testiramo, tako da je isključena mogućnost bilo kakve greške.

Nakon završene modifikacije naš rad – sat uvek fotografiše i snima profesionalni fotograf gde je sat prikazan u visokoj rezoluciji i vidi se savršeno svaki milimetar i svaki detalj.

Satove radimo isključivo po porudzbini, nemamo nijedan sat na stanju, niti satove radimo da bi ih držali na stanju, tako da nije moguće nikakvo razgledanje, proba ili instant kupovina(danas za sutra) i svi satovi koje smo uradili su kod svojih vlasnika koji su ih poručili.

Ne radimo delimične modifikacije(na vašim starim satovima) već isključivo potpune, od svih i isključivo naših delova(koje mi nabavljamo) i cena kompletnog sata iznosi od 350 evra pa naviše.
Takođe ne bavimo se prodajom delova niti je moguće preko nas kupiti ili poručiti bilo koji deo za neki od vaših časovnika!

Usluge servisiranja pružamo isključivo i samo našim klijentima!

 

Napomenuli bi da nismo ovlašćeni od strane Seika da popravljamo ili modifikujemo njihove proizvode, već su naše usluge namenjene isključivo za personalnu i privatnu upotrebu naših klijenata po čijim zahtevima postupamo.

Za svaki MOD je potrebno vreme da se poruče svi sastavni delovi i da se oni sastave u jedinstvenu celinu, tako da će se jedan po jedan sat isporučivati po listi rezervacija koju sastavljamo.
Takođe ukoliko želite bilo koji detalj ili modifikaciju koju ste negde videli kontaktirajte nas, odgovorićemo vam u kratkom roku da li je takva modifikacija moguća i ako jeste dobićete našu ponudu(cenu) kao i rok izrade.
Porudzbine bez unapred uplaćenog avansa na tekući broj računa u Banci ne razmatramo (ne sastajemo se, ne nalazimo, ne pijemo kafu i slično) nego samo i isključivo komuniciramo preko poruka na ovom sajtu gde ostaje precizan trag svega što smo se dogovorili, a na kraju i mogućnost ocene i javnog komentara o iskustvu sa nama.
Kada dogovorena modifikacija bude gotova dobijate detaljne fotografije sastavljenog sata, nakon čega uplaćujete na račun ostatak novca i sat vam se šalje na kućnu adresu.
Ukoliko vam ovi uslovi ne odgovaraju ne trošite ni svoje ni naše vreme, već se obratite nekom drugom ko se bavi sličnim poslom i ko je spreman da radi pod "vašim uslovima".

IG - Instagr. stranica "Seiko MODS Srbija" koja trenutno ima preko 6.500 pratilaca je nastala iz ljubavi i težnje da se naprave najlepše modifikacije Seiko satova na svetu.

Na IG stranici je svaki naš klijent koji je naravno pre toga upitan za dozvolu, tagovan ispod fotografija i video snimka(reel-a) modifikacije koju je poručio, upravo radi transparentnosti.

Pratite nas na IG stranici gde svakodnevno objavljujemo slike i video zapise našeg rada i šaljite nam slobodno u inbox slike ili ideje modifikacija koje bi želeli da vidite i kod nas.
ID Oglasa: #165083423
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.