slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Swatch Chrono satovi!

1.500 din

Beograd
Korišćeno
Dostupno odmah
40
0
pre 11 dana
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Jelena online
Član od 23.11.2012.
Svi oglasi

Plasticni satovi Swatch Chrono, korisceni i solidno ocuvani! Opis satova (s leva na desno):

 

1. Kuciste sata je plasticno providno, precnika 40mm. . Sat ima funkciju Chronograph (gornja dva chronometra ne rade - ne reaguju na taster ali se pomeraju u radu sata, velika sekundara i tasteri ispravni). . Plastika sata u super stanju (mozda po neka veoma sitna povrsinska ogrebotina i jedna naprslina izmedju brojeva 4 i 5). . Skazaljke sata fosforescentne (svetle u mraku). Na kucistu sata na delu gde se kaci kais sa gornje desne strane fali jedan spoljasnji zubac ali to ne remeti mnogo estetiku ni funkcionalnost sata. . . Na satu je improvizovani nekorisceni braon kozni kais sa metalnom snalom, odlicnog kvaliteta. . .

 

2. Kuciste sata je plasticno providno zelenkaste boje, precnika 40mm. . Sat ima funkciju Chronograph (gornja dva chronometra ne rade, velika sekundara i tasteri ispravni s tim sto na donjem tasteru fali kapica ali to ne remeti njegov rad). . Plastika sata u super stanju (par veoma sitnih povrsinskih ogrebotina koje se ne vide golim okom, tek ako se zagleda lupom)! Skazaljke sata fosforescentne (svetle u mraku). Plastika kucista sata na delu gde se kaci kais iskrzana sa obe strane ali to ne remeti mnogo estetiku ni funkcionalnost sata. Na satu je originalni kozni Swatch kais tamno-braon boje, koriscen i solidno ocuvan. . . Lep sat uzivo!

 

Napomena: Plastika sata kod poklopca baterije je bila iskrzana iznad dva zupca tako da se poklopac sata zatvara u kontra smeru sto nikako ne umanjuje funkcionalnost sata. .

 

 

Cena sata po komadu je 1500 din. .

ID Oglasa: #165676519
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.