slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Swatch Chrono!

3.000 din

Beograd
Korišćeno
Dostupno odmah
389
2
pre 11 dana
Odgovara na 94% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Jelena
Član od 23.11.2012.
Svi oglasi

Swatch Chrono satovi, korisceni i super ocuvani! U satovima su nove Renata baterije. . . Prelepi uzivo!

 

Opis satova s leva na desno:

 

1. Swatch Chrono sat sa datumom - kuciste sata je plasticno providno precnika 40mm (zajedno sa krunicom). . Sat ima funkciju Chronograph (gornji levi chronometar ne radi (ponekad proradi), ostala dva i tasteri ispravni). . Datum na poziciji kod broja 4. . . Na kucistu sata na delu gde se kaci kais sa donje strane, okrnjen je jedan spoljasnji zubac ali to ne remeti estetiku sata (vidi se na jednoj od poslednjiih fotografija). . . Plastika sata u super stanju (nekoliko sitnih povrsinskih ogrebotina jedva primetnih). . Skazaljke sata fosforescentne (svetle u mraku). Na satu je originalna swatch plasticna rastegljiva narukvica zelene boje, koriscena ali super ocuvana! Jako lep sat uzivo i veoma redak primerak!

 

2. Swatch Chrono, malo koriscen i super ocuvan! Kuciste sata je plasticno providno precnika 40mm (zajedno sa krunicom). . Sat ima funkciju Chronograph (gornji desni chronometar nije u funkciji, ostali chronometri i tasteri ispravni)! Plastika sata u skoro savrsenom stanju (par veoma sitnih povrsinskih ogrebotina koje se ne vide golim okom) i jedna manja jedva primetna naprslina na ivici kruga plastike kod broja 6 (vidi se na poslednje 2 fotografije). . Na satu je metalna rastegljiva narukvica mat srebrne boje (nije originalna swatch ali je radjena za swatch modele i odlicnog je kvaliteta)! Jako lep sat uzivo!

 

Cena sata po komadu je 3000 din. ..

ID Oglasa: #160663068
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.