slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Swatch sat sa datumom!

2.500 din

Beograd
Korišćeno
Dostupno odmah
135
1
pre 13 dana
Odgovara na 94% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Jelena online
Član od 23.11.2012.
Svi oglasi

Standardni swatch satovi sa datumom precnika 34mm, korisceni i lepo ocuvani!

Opis satova (s leva na desno):

1. Kuciste sata je plasticno, plastika sata u skoro savrsenom stanju (par veoma sitnih povrsinskih tackica koje se ne vide golim okom, tek ako se zagleda lupom)! Sat prikazuje datum na poziciji kod broja 3. . Skazaljke sata su fosforescentne (svetle u mraku). . Na kucistu sata gde se kaci kais sa obe strane sitno iskrzana plastika i sa gornje strane fali jedan spoljasnji zubac (vidi se na poslednjoj fotografiji), ali to ne remeti estetiku i funkcionalnost sata. . Na satu je originalna swatch metalna rastegljiva narukvica zlatno-zute boje, vrlo malo koriscena i ocuvana skoro kao nova! Prelep sat. .  

2. Kuciste sata je plasticno, plastika sata u skoro savrsenom stanju (jedna povrsinska tackica koja uzivo i ne remeti mnogo estetiku sata). . Sat prikazuje dan i datum na poziciji kod broja 3. . Na kucistu sata gde se kaci kais sa obe strane sitno iskrzana plastika, ali to ne remeti mnogo estetiku i funkcionalnost sata. .

 

Napomena: Na poledjini sata kod poklopca baterije okrnjen je deo plastike iznad jednog zupca ali to uopste ne remeti rad sata jer poklopac cvrsto stoji

 


Cena sata po komadu je 2500 din. . .

ID Oglasa: #160451802
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.