slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Swatch sat!

3.200 din

Beograd
Korišćeno
Dostupno odmah
383
6
pre 12 dana
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Jelena
Član od 23.11.2012.
Svi oglasi

Standardni swatch satovi precnika 34mm, malo korisceni i super ocuvani! Prelepi uzivo. .

 

Opis satova (s leva na desno):

 

1. Vrlo malo koriscen i ocuvan skoro kao nov! Kuciste sata je plasticno providno zeleno, ciferblat u kombinaciji boja! Plastika sata u besprekornom stanju (par veoma sitnih povrsinskih tackica koje se ne vide golim okom, tek ako se zagleda lupom)! Na satu je originalna swatch metalna rastegljiva narukvica mat zlatno-zute boje, kao nova!

 

2. Vrlo malo koriscen i jako lepo ocuvan, skoro kao nov! Kuciste sata je plasticno providno zelenkaste boje, plastika sata u besprekornom stanju. . Na satu je originalna swatch metalna rastegljiva narukvica srebrne boje, ocuvana kao nova!

 

3. Zanimljiv sat, koriscen i super ocuvan! Kuciste sata je plasticno crne boje, plastika sata u skoro savrsenom stanju (par veoma sitnih povrsinskih tackica koje se ne vide golim okom, tek ako se zagleda lupom)! Na kucistu sata na delu gde se kaci kais sa obe strane veoma sitno iskrzana plastika, ali je to jedva primetno (poslednje dve fotografije). . . Na satu je originalna swatch plasticna rastegljiva narukvica sedefasto-bele boje, vrlo malo koriscena i ocuvana skoro kao nova!

 

4. Interesantan sat, vrlo malo koriscen i super ocuvan (skoro kao nov)! Kuciste sata je plasticno crne boje, plastika sata u besprekornom stanju! Na satu je malo koriscena originalna swatch metalna rastegljiva narukvica crne boje! Postoji mogucnost i da se na sat stavi gumirana crna rastegljiva swatch narukvica (kao nova) s tim sto je skracena i odgovara tanjoj ruci. . .

 

Cena sata po komadu je 3200 dinara. . .

ID Oglasa: #160125148
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.