slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Swatch sat!

3.200 din

Beograd
Korišćeno
Dostupno odmah
162
2
pre 11 dana
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Jelena online
Član od 23.11.2012.
Svi oglasi

Standardni swatch satovi precnika 34mm, korisceni i super ocuvani! Prelepi uzivo. .

 

Opis satova (s leva na desno):

 

1. Kuciste sata je plasticno, providno, plastika sata u besprekornom stanju, skoro bez i jedne ogrebotine! Na kucistu sata na delu gde se kaci kais sa obe strane veoma sitno iskrzana plastika, ali je to jedva primetno (poslednje dve fotografije). . . Skazaljke sata fosforescentne (svetle u mraku)! Na satu je originalna swatch rastegljiva metalna narukvica u kombinaciji zute i srebrne boje, koriscena i super ocuvana! Prelep sat uzivo!  

 

2. Kuciste sata plasticno crne boje, plastika sata u besprekornom stanju (par veoma sitnih povrsinskih tackica koje se ne vide golim okom, tek ako se zagleda lupom)! Skazaljke sata su fosforescentne (svetle u mraku). . . Na satu je originalna swatch srebrna metalna rastegljiva narukvica, kao nova!

 

3. Kuciste sata je plasticno, providno, plastika sata bez i jedne ogrebotine! Na satu je originalna swatch rastegljiva metalna narukvica sivkasto-crno boje kao nova! Fenomenalan i prelep sat uzivo!  

 

Cena sata po komadu je 3200 dinara. . .

ID Oglasa: #160127697
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.