slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

GOKOO SN80 Sportski SmartWatch/pametni sat

3.500 dinFiksno

Grocka
Kao novo - nekorišćeno
274
8
pre 11 dana
Odgovara na 59% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Miloš 061-1361-898 Boleč
Član od 30.09.2013.
kp izlog

Vakuum pakovanje

Boja siva( ne znam sta je sivo, ceo sat ili samo narukvica)

 

GOKOO Smart Watch Gift with Heart Rate Sleep Monitor Fitness Activity Tracker Full Touch Screen Step Calorie Counter Smartwatch Compatible with iOS Android Sport Watch for Men Women

 

 

Fitnes pametni sat za muškarce: Opremljen metalnim brojčanikom i silikonskom trakom, ekranom osetljivim na dodir dijagonale 1,3 inča u boji, koji vam omogućava da ekran bude čist i svetao tokom upotrebe. Pametni sat može da prilagodi osvetljenost ekrana kako bi vam oči bile udobne . Takođe možete da prilagodite interfejs sata da bi vaš sat bio šarenim. Možete da proverite svoje kalorije i promene otkucaja srca direktno na satu i pratite svoje zdravlje u realnom vremenu.


Pratite svoje zdravlje: Sportski pametni sat ima integrisani monitor otkucaja srca, koji može da prati promene vašeg otkucaja srca u realnom vremenu, omogućava vam da bolje upoznate svoje zdravlje. Automatski pratite svoj noćni san, beležite trajanje spavanja i analizirajte vaš san. Fitnes tracker takođe ima mnogo funkcija da učinite vaš život efikasnijim. Kao što su sedentarni podsetnik, trening disanja, daljinska kontrola kamere, štoperica, kontrola muzike, celodnevno praćenje aktivnosti, budilnik, itd.


Aktivnost fitnes Tracker: Muški pametni sat automatski prati vaše dnevne aktivnosti, precizno prati vaše korake, kalorije i razdaljinu, itd. , kako biste bili aktivni tokom dana. Fitnes pametni tracker ima 10 režima praćenja sporta, biciklizam, trčanje, penjanje, jogu i drugi sportovi, tako da vaše svakodnevne aktivnosti imaju tačniju evidenciju podataka, a pametni sat za muškarce prati vaše zdravlje u realnom vremenu. Ovaj pametni sat je veoma pogodan za sportske entuzijaste.


Podsetnik za pozive i poruke: Nakon što je pametni sat povezan sa mobilnim telefonom, možete proveriti vremenske uslove i promene temperature na pametnim satovima; primljene poruke mogu biti prikazane na satu, kao što su dolazni pozivi, tekstualne poruke, Facedook, Tvitter, VhatsApp, LinkedIn, lnstagram, Line, SKipe i tako dalje. Takođe možete odbiti da pozovete direktno na satu. Napomena: Sat nema funkciju odgovaranja na poruke i javljanja na pozive.


Dug vek trajanja baterije i kompatibilnost: Opremljen baterijom velikog kapaciteta od 220 mAh, može se koristiti 10 dana kada je potpuno napunjen (u zavisnosti od lične upotrebe). Pametna narukvica podržava većinu satova i kompatibilna je sa iOS 9.0 i novijim, Android 5.0 i novijim i Bluetooth 4.2. Istovremeno, podržava samo aplikaciju IFit, koja nije kompatibilna sa tabletima i bežičnim terminalima.

 

 

ID Oglasa: #149406530
Informacije

Lično preuzimanje kod mene u Boleč-u.

Slanje iskljucivo postexpress-om!

 

Garancija 2 nedelje od datuma preuzimanja proizvoda!

Ne radim rezervacije bez simbolicne kapare.

 

Ne vrsim povracaj novca za pogresno narucene artikle!


Ne odgovaram clanovima sa novim nalozima, malim brojem ocena i koji nemaju kompletne podatke, vise negativnih ocena itd.

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.