slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

HW23 PRO pametni sat

3.250 dinFiksno

Bosilegrad
Kao novo - nekorišćeno
4
0
pre 9 dana
Odgovara na 54% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Jelena online
Član od 08.05.2022.
Svi oglasi

Cena 3250 dinara 

 

W23 Pro je još jedan novi pametni sat iz 2023. koji može pratiti sportske aktivnosti i upravljati zdravstvenim statusom u realnom vremenu. To je sportski pametni sat koji dolazi u kružnom dizajnu sa IPS ekranom od 1,52 inča i opremljen je sa nekoliko funkcija uključujući NFC kontrolu pristupa, monitor otkucaja srca, monitor kiseonika u krvi, multi-sportske režime i podržava Bluetooth pozive. Dakle, hajde da zaronimo u sve detalje!

Kao što vidite na gornjoj fotografiji, ovaj novi sat HW23 Pro dolazi u kružnom obliku koji izgleda elegantno, moderno i pristaje muškarcima i ženama. Dimenzije 46,8 * 46,8 * 10,7 mm i težina oko 50 g. Na desnoj strani kućišta nalaze se dva fizička dugmeta. Odgovoran je za funkciju uključivanja trčanja. Zadnja strana uređaja dobila je tipičnu konfiguraciju - tu su magnetni kontakti za punjenje i senzor otkucaja srca.

Telo HW23 Pro je napravljeno od legure cinka, dok je kaiš dostupan od silikona. Što se tiče ekrana!

Ovaj pametni sat HV 23 Pro ima 1,52-inčni IPS ekran osetljiv na dodir zakrivljen sa 2,5D staklom i kreiran u rezoluciji od 360 × 360 piksela. Nosivi uređaj je takođe upakovan sa raznim brojčanicima i dostupan je u crnoj, zelenoj, braon, narandžastoj i plavoj boji.

 

HV23 Pro je IP67 vodootporan pametni sat, što znači da ga možete nositi kada perete ruke ili u kišnim danima. Nosivi uređaj ima senzor otkucaja srca, koji prikuplja podatke o našem pulsu tokom 24 sata. Ovaj gadžet vam takođe pomaže da kontrolišete svoj san, zahvaljujući svom kompletnom monitoru spavanja. Takođe ima pedometar i omogućava nam da kontrolišemo i procenimo sagorele kalorije

tokom dana.

Pored gore pomenutih funkcija, ovaj HV23 pro pametni sat je opremljen zvučnikom i mikrofonom koji vam omogućava da upućujete pozive direktno preko pametnog sata. Dodatne funkcije su NFC kontrola pristupa, kiseonik u krvi i monitor krvnog pritiska, višestruki sportski režimi, plaćanje van mreže, podsetnik za sedenje, pronalaženje telefona i još mnogo toga. Uređaj ima bateriju kapaciteta 250 mAh sa 2-5 dana normalnog korišćenja i 7 dana u režimu mirovanja.

ID Oglasa: #166187220
Informacije

✅✅✅Za informacije samo javljanje na KP porukom, molim vas bez poziva, sms, viber ili wacap, jer necu se javiti jer mnogo je ne ozbiljnih kupaca. Osobe koje nemaju nijednu pozitivnu ocenu da me ne kontaktiraju. ✅✅✅✅


✅Klik na ''SVI OGLASI'' kako bi pogledali ostale moje oglase ili pogledajte na IG super_cene5. ✅

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.