slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

KSIX BXSW17R URBAN 4 Pametni sat, Pink

7.999 din

Subotica
Novo
16
0
pre 12 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Dudi Co
Član od 23.10.2018.
kp izlog

Klikom na KP Izlog pogledajte ponudu naših proizvoda                      ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑

 

KSIX BXSW17R URBAN 4 Pametni sat, Pink

 

Ksix Urban 4 pametni sat je savršena kombinacija stila i funkcionalnosti. Uronite u njegov 2,15-inčni multi-touch zakrivljeni IPS ekran i uživajte u izvanrednom kvalitetu slika. Zahvaljujući ugrađenom mikrofonu i zvučniku, možete obavljati i primati pozive i koristiti glasovne asistente. Upravljajte obaveštenjima sa svog telefona i uživajte u brojnim funkcijama putem MActivePro aplikacije. Pored toga, zahvaljujući praćenju sporta i zdravlja, možete držati nadzor nad svojom svakodnevnom aktivnošću i fizičkim vežbanjem, a takođe ga možete potopiti. Sve to uz autonomiju do 5 dana.
Prepun ekran
Ksix Urban 4 uključuje 2,15-inčni zakrivljeni multi-touch IPS ekran koji pruža izuzetan kvalitet slike. Sa visokom rezolucijom od 320 x 384 piksela, zadiviće vas oštrim slikama i živim bojama koje će vas uroniti u neponovljivo vizuelno iskustvo. Urban 4 je idealan pametni sat za one koji traže najnovije u tehnologiji i stilu.
Potpuna kontrola sa vašeg zgloba
Ali to nije sve, Ksix Urban 4 je mnogo više od običnog ekrana. Zahvaljujući ugrađenom mikrofonu i zvučniku, možete obavljati i primati pozive direktno sa svog zgloba, održavajući vas povezanim, a da ne morate vaditi telefon iz džepa. Takođe je kompatibilan sa najpopularnijim glasovnim asistentima, kao što su Siri ili Google Assistant, tako da možete kontrolisati svoj pametni sat glasovnim komandama. Kompatibilan je sa Androidom 4.4 i iOS-om 8.0 i novijim verzijama, a uključuje Bluetooth 5.0 i BLE 3.0 za neprekidnu vezu. Preuzmite MActivePro aplikaciju kako biste uživali u svim funkcijama sata i kontrolisali ih na detaljniji način.
Urban 4 brine o vama
Kada je reč o zdravlju, Ksix Urban 4 je izvanredan saveznik. Sa svojim praćenjem zdravlja 24 sata dnevno, možete voditi detaljan zapis o brzini otkucaja srca, krvnom pritisku, elektrokardiogramu, saturaciji kiseonika u krvi i čak pratiti menstrualni ciklus. Ako volite da ostanete aktivni i bavite se sportom, još bolje, jer uključuje pedometar, brojanje potrošenih kalorija, pređenu razdaljinu i režime za više sportova kako biste pratili svoju svakodnevnu aktivnost i fizičke vežbe. Preuzmite MActivePro aplikaciju kako biste uživali u svim funkcijama sata i pratili svoje zdravlje na detaljniji način.
Autonomija od 5 dana
Sa Ksix Urban 4 možete uživati u produženom vijeku baterije do 5 dana u normalnom režimu korišćenja i do 2 dana u intenzivnom režimu. Možete ga potpuno napuniti za 4 sata sa potpunim komforom putem praktičnog sistema magnetnog punjenja.  
Mnoge funkcije
Ksix Urban 4 uključuje mnoge funkcije koje će vam olakšati život. Kontrolišete muziku na svom zglobu, možete uživati u igrama, praviti selfije na daljinu zahvaljujući daljinskoj kontroli kamere, među mnogim drugim funkcijama. Takođe uključuje praktične alate kao što su alarm, kalkulator, podsetnici, štoperica, kontrola vremena i mnogi drugi. Sa Ksix Urban 4, praktičnost i stil idu ruku pod ruku.
Potopiva tehnologija
Ksix Urban 4 pametni sat ima IP68 ocenu zaštite, što znači da ga možete potopiti do 1,5 metara do 30 minuta. U slučaju plivanja u moru ili u bazenu sa slanom vodom, preporučuje se da isperete sat svežom vodom nakon potapanja, zbog korozivnog dejstva slane vode.

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kontakt preko KP

Za sva pitanja i dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju radnim danima od 08h – 16h ili  0695567006 (poziv, sms, Viber )     web2@dudico. com

Garantujemo Vam da radimo samo prodaju NOVIH proizvoda!  Dobija se fiskalni račun. Garancija 2 godine saobraznosti.  Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti potrošača.
Kod nas možete pronaći širok asortiman bele tehnike, televizora, malih kućnih aparata i kuhinjskog programa, klima i grejnih tela, telefona, audio, video, IT uređaja i dodatne opreme, aparata za negu i ulepšavanje poznatih svetskih brendova Beko, Gorenje, Bosch, Iskra, HP, Vivax, Fox, Philips, Tefal, Rowenta, Marvo.
Za sledeće brendove : T’nb, Maxell, Vogel’s, Holmios, Ksix, Platinet, Akai, NGS smo DIREKTNI UVOZNICI.

Robu šaljemo kurirskom službom po celoj teritoriji Srbije. Rok isporuke je od 2-7 radnih dana (može da bude i ranije). Mogućnost ličnog preuzimanja u našim maloprodajnim objektima. Plaćanje se vrši: pouzećem, platnim karticama, virmanski , čekovima, na kredit ili e-bankingom.

Potrebni podaci:
Ime I prezime
Adresa (ulica i broj)
Grad (poštanski broj)
Broj telefona                  

                                                                   Vaš Dudi Co.

ID Oglasa: #158643550
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.