slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Nerunsa P32 1.69 inca SmartWatch/pametni sat

2.500 dinFiksno

Grocka
Kao novo - nekorišćeno
36
1
pre 12 dana
Odgovara na 63% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Miloš 061-1361-898 Boleč
Član od 30.09.2013.
Svi oglasi

Vakuum pakovanje

 

Smart Watch Men Women, 1.69" Fitness Tracker with Sleep/Heart Rate Monitor, Calorie/Step Counter Fitness Watch 24 Sports Modes, Shared GPS Smartwatch, I-PX68 Waterpoof Activity Tracker for Android iOS

 

Pametni satovi sa ekranom u boji dijagonale 1,69 inča, ali su lakši: postoje hiljade sličnih pametnih satova, zašto izabrati nas? naši pametni satovi za žene sa lakšim delovima, tako da ne možete dobiti samo pametni ekran sa punim ekranom osetljivim na dodir od 1,69 inča sat, ali i nabavite super lagan, bez opterećenja na vašem zglobu kad god. Vaše fotografije


24/7 monitor pulsa i spavanja u realnom vremenu, multifunkcionalni digitalni sat: Pametni sat za muškarce koristi inteligentni algoritam za praćenje otkucaja srca, uvek obraćajući pažnju na vaše fizičko zdravlje, takođe može automatski da meri vaš san, pomaže vam da razumete vaš kvalitet spavanja bolji, za lagani san, dubok san i budan san. Osim toga, dostupno je više funkcija, kao što su kontrola muzike i kamere, prikaz vremena, sedeći podsetnik, budilnik, štoperica, pronalaženje sata itd. ..


Pametna obaveštenja, 24 sportska režima i povezani GPS: sat za trčanje ostaje povezan sa obaveštenjima o pozivima, kalendaru i aplikaciji za pametne telefone, tekstualnim obaveštenjima. Takođe, povezivanje GPS-a na vašem mobilnom telefonu može prikazati statistiku trčanja kao što su tempo, razdaljina, kalorije i snimiti mapu rute vašeg vežbanja. Sportski sat podržava 24 sportska režima i prikazuje podatke u obliku animiranih grafikona u aplikaciji "Glori Fit". Motivisati vas da postignete svoje dnevne fitnes ciljeve. Inspirisati vas da izgradite zdraviji način života.


Jedinstveni kaiš za sat i vodootporan I-P68: Dobro dizajnirana narukvica savršena je za vaš stil. Mekani, prozračni i veoma udobni za nošenje, tako da su stilski i vrhunski muški satovi poklon iznenađenja za vas, vašeg ljubavnika, porodicu i prijatelje na posebnim danima. Takođe, fitnes sat za žene je vodootporan I-P68, tako da je sat vaš savršeni sportski partner, čak ga možete nositi i pod tušem ili u bazenu. Nema potrebe da ga često skidate. (Napomena: Ne koristite pod tušem, saunama iznad 30℃).


Široka kompatibilnost i dugotrajno vreme: Kompatibilan sa većinom iOS 9.0 i Android 5.0 starijih pametnih telefona za dobijanje obaveštenja o pozivima, tekstualnim porukama, kalendaru i aplikacijama za pametne telefone kada je vaš telefon u blizini. A Android pametni sat se može koristiti 5-7 dana ili 30 dana u stanju pripravnosti kada se puni 1,5 sata. Omogućite vam da se više fokusirate na svoj posao i najbolji izbor za ljubitelje fitnesa.

ID Oglasa: #156513448
Informacije

Lično preuzimanje kod mene u Boleč-u.

Slanje iskljucivo postexpress-om!

 

Garancija 2 nedelje od datuma preuzimanja proizvoda!

Ne radim rezervacije bez simbolicne kapare.

 

Ne vrsim povracaj novca za pogresno narucene artikle!


Ne odgovaram clanovima sa novim nalozima, malim brojem ocena i koji nemaju kompletne podatke, vise negativnih ocena itd.

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.