slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

Pametan sat

3.999 din

Beograd | Stari grad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
19
0
pre 10 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Smartwatch
Član od 28.08.2013.
Svi oglasi

• Pun ekran osetljiv na dodir: Senbono pametni sat ima pun ekran osetljiv na dodir, pružajući intuitivan interfejs za laku navigaciju i kontrolu.

 

• Sports Fitness Tracker: Ovaj pametni sat nije samo sat; to je sveobuhvatan sportski fitnes tracker, koji prati vašu aktivnost i metriku zdravlja.

 

• IP67 vodootporan: Sa IP67 vodootpornom ocenom, ovaj pametni sat može da izdrži različite uslove vode, što ga čini savršenim za svakodnevno nošenje.

 

• Monitor krvnog pritiska: Sat dolazi sa funkcijom za merenje krvnog pritiska, što vam omogućava da pratite svoje zdravstvene parametre u pokretu.

 

• Kompatibilan sa Android Vear-om: Senbono pametni sat je kompatibilan sa Android Vear-om, omogućavajući besprekornu integraciju sa vašim Android uređajima.

 

Funkcija:

 

Prikaz vremena i datuma, brojanje koraka, kalorija, razdaljina, štoperica, odbrojavanje, praćenje otkucaja srca. Praćenje krvnog pritiska

Funkcija podsetnika: Podsetnik za poziv, SMS, KK, VeChat, Faccebook, Tvitter, LinkedIn, VhatsApp, LINE, Instaagram, Snapchat, Skipe, Gmail i druge aplikacije, sedeći podsetnik, podsetnik na budilnik.

ID Oglasa: #166171106
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.