Oglas trenutno nije aktivan

Oglašivač je privremeno povukao oglašeno iz ponude.
Pogledajte slične oglase u grupi Nakit, satovi i dragocenosti > Ručni satovi | Smartwatch

slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Samsung Galaxy watch 4 46 mm ODLICAN

100 €

Ruma
Kao novo - nekorišćeno
135
4
pre 25 dana
Milan
Član od 17.12.2011.
Svi oglasi
 Samsung Galaxy watch 4 46 mm u ocuvanom stanju i potpuno ispravan, povezuje se preko Bluetooth, ima mogućnost kacenja i na wifi mrezu, jako dobro radi u pozivima sagovornik i vi njega cujete kao da se prica preko telefona, savrseno resenje za one koji pricaju dok voze, jer se sa sata moze pricati, pozivati i javljati na dolazeci poziv. Upitanju je org Samsung nije kopija. Ima mogućnost merenje pritiska, pracenje sna , trcanja i treninga. Jako dobar sat. Uz sat ide original kutija i punjac
ID Oglasa: #164533074
Informacije
NAPOMENA

Cena na oglasima su iskljucivo za kes u zameni vas racunam po otkupnoj ceni cene sa kp me ne zanimaju kome ne odgovara neka kupi za kes.

Na sve telefone dajem 2 dana radnu garanciju da se uverite u ispravnost u ta dva dana moze se telefon vratiti samo ako je utvrdjeno da je nesto neispravno.

Kupujte provereno, ocene sve govore! !
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.