slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

smart sat

1.999 din

Kruševac
Kao novo - nekorišćeno
25
4
pre 13 dana
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Milica Pavlovic
Član od 08.12.2020.
Svi oglasi

1kom 1999din Ultra tanki pametni sat za decu GPS Praćenje u Realnom Vremenu Dvosmerni Pozivi Slikanje i Slanje Fotografije Lampa Bezbedna Zona SOS Dugme Glasovne Poruke Prati Aktivnost Deteta Notifikacija o Niskoj Napunjenosti Baterije Slot za SIM karticu 【Dvosmerni poziv】: Sat za decu ima dvosmerni jasan i stabilan poziv. Zvuk je glasniji i može se čuti u bučnim okruženjima. Jedinstveni dizajn antene, višestruke kalibracije da bi se obezbedio stabilan poziv. Glasovno ćaskanje, čini komunikaciju praktičnijom . Ovaj sat podržava grupno ćaskanje sa više mobilnih telefona. 【Multifunkcionalni pametni sat】: Ultra tanki pametni satovi od 14,1 mm sa više funkcija: dvosmerni poziv, LBS pozicioniranje, SOS hitni poziv, praćenje spavanja, pedometar, 24-časovno uputstvo, kamera, glasovno ćaskanje, daljinski monitor glasa, budilnik, Matematička igra, itd. Roditelji mogu u realnom vremenu da kontrolišu i podese devojčice da gledaju preko APP-a. 【Višestruki čuvar】: Sat za decu ima LBS precizno pozicioniranje, roditelji mogu da provere detetovu lokaciju u realnom vremenu na telefonu u bilo kom trenutku. Roditelji takođe mogu da prilagode bezbednosni opseg u aplikaciji, kada je dete izvan bezbednosne zone, APP će odmah primite podsetnik. SOS jednim tasterom, dete može da pritisne SOS dugme u trajanju od 3 sekunde da se kreće kroz broj kućnog telefona za pomoć. Ove karakteristike su veoma korisne za hitne slučajeve. 【Zabavna igra i IP67 vodootporan】: Sat za dečake dolazi sa zanimljivom aritmetičkom igrom koja može da razvije moć mozga u igri bez gubitka dosade. Ovaj sat za devojčice je profesionalni vodootporan sat, ne brinite o oštećenju sata kada igrate vodu. (ld4)

ID Oglasa: #164748322
Informacije

Ne radimo licno preuzimanje osim gde to nije navedeno u opisu , sva roba se salje iskljucivo putem kurirskih sluzbi, kontakt samo putem kp poruka

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.