slika
slika
slika
1 od 3

Smart Watch S8 Ultra - Citaj opis

65.000 din

Beograd | Batajnica
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
9
0
pre 11 dana
Ognjen
Član od 10.09.2015.
Svi oglasi

Odličan komplet po najpovoljnijoj ceni ! !! ! Idealan poklon!

CENA od 65000rsd je za 21komplet ! !!

Pojedinacna cena je 4850, spustena sa 8500rsd po kojoj je prodato oko 40kompleta . Cena za sve komplete povoljnija od nabavne! !!

Uz koji dobijete Smart Watch S8 Ultra , dve narukvice (sive , crne i narandzaste boje) , Airpods pro slušalice , punjač, kabal za punjač jedan kraj C drugi kraj za Apple uredjaje , kao i kabal sa magnetnim punjačem za Smart Watch. Uz komplet postoje jasna uputstva korišćenja Smart sata i slušalica .

S8 ultra sat sa mnogo opcija od merenja koraka, trošenja kalorija, merenja kiseonika u krvi , merenja pritiska i otkucaja srca , do mogućnosti podsećanja za konzumiranje vode i za odmor , pokazivanje vremenske prognoze , do opcija javljanja na telefon pozivanja primanja poruka itd.

AirPods pro slušalice vrhunskog kvaliteta i vrhunskog zvuka .

Kompleti su novi neotpakovani. . .

Za više informacija poslati poruku na KP ili poslati poruku na Viber ili Wa na broj 0606891882. Mogućnost dogovora za lično preuzimanje na teritoriji Zemuna.

ID Oglasa: #166117649
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.