slika
slika
slika
slika
1 od 4

Smart Watch v3 - Pametan Sat Smart Sat v3

2.100 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
270
5
pre 13 dana
Odgovara na 56% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Jovana
Član od 24.08.2020.
Svi oglasi
2100dinSmart Watch v3 – Pametan Sat
Smart Sat v3 koji radi kao mobilni telefon kad se ubaci SIM kartica (na sve mreze)Moze da radi i bez SIM kartice povezivanje preko Bluetooth-aSlot za memorijsku karticu (maks.32 GB)Poseduje svoju kameru (kvalitet slike je mozda oko 1 MP)Za razgovore, za slanje poruka kao i sa bilo kojim drugim telefonomBluetooth handsfree, kada se poveze putem Bluetooth-a na telefon, sto je idealno ako vozite automobil, sve razgovore koje dobijate ili pozivate putem telefona mozete vrsiti putem smart sataElegantni dizajn, vrlo dobar touch screen ekran i dobra preglednost opcija.
ID Oglasa: #134657477
Informacije


Rok dostave je 2-5 radnih dana.  

Sva prava kupca zagarantovana.  

Lično preuzimanje nije moguće.  

Kontakt 0665776984 

Napomena:  Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda. Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude, ali ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku.



 pon-sub 8-19h
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.