slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

Smartwatch CF18 za žene-Pametni sat IP67,Bejbi rozi

5.990 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
125
6
pre 12 dana
Odgovara na 90% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Safe Shop Novi Sad
Član od 05.02.2022.
Svi oglasi
Odličan proizvod po maksimalno povoljnoj ceni. Proizvod je uvezen iz Nemačke i predstavlja pravu stvar baš za Vas, plaćanje je moguće izvršiti lično, putem žiro računa ili pouzećem, prilikom preuzimanja putem Post expressa. Za sve informacije slobodno pozovite na kontakt telefon 064\420-1395, pošaljite poruku na sajtu, SMS poruku ili putem vibera. Srećnu kupovinu Vam želim!

Reklamacija je moguca 3 dana od prijema posiljke-proizvoda koji ste naručili, kako bi ste se uverili u ispravnost proizvoda, posle toga ne primam reklamacije zbog lošeg iskustva sa pojedinim kupcima
Javite se na vreme kako bi u slučaju eventualnog  problema isti rešili na obostrano zadovoljstvo.




1: Obratite pažnju na svoje zdravlje, kontinuirano pratite protok krvi ispod kože kroz LED svetlo sa senzorom zelenog svetla tokom 24 sata, koristite metod praćenja pulsnog talasa fotoelektrične zapremine da biste prikazali otkucaje srca u realnom vremenu, praćenje krvnog pritiska i inteligentnu krv funkcija praćenja pritiska, podaci merenja mogu biti direktno u narukvici. Proverite ili proverite u APP.
2: Režim vežbanja nadgledanje u realnom vremenu broja koraka, kalorija, udaljenosti statusa vežbanja, nema potrebe za povezivanjem sa mobilnim telefonom, podaci o vežbanju na prvi pogled, IP67 vodootporna ocena, nema potrebe da brinete o vetru i kiši, IP67 Vodootporna ocena, možete pustiti i raditi šta želite bez skidanja narukvice unapred.
3: Dolazni pozivi odbijaju uznemirujuće pozive. Možete da radite bez korišćenja mobilnog telefona, a narukvica može da prikaže ime ili broj telefona pozivaoca. Ako ne želite da odgovorite na poziv, možete dugo da pritisnete da biste odbili poziv.
4: Sedentarni podsetnik. Sedentarni podsetnik će uticati na funkciju tela. Podesite sedeći podsetnik. Narukvica će vibrirati da vas podseti da je vreme za neke aktivnosti. Snimite fotografije na daljinu da biste zabeležili dobar provod. Uđite u foto interfejs aplikacije za mobilni telefon i protresite fotografije, ekskluzivnu žensku funkciju za snimanje vašeg zdravlja. Preuzmite namensku aplikaciju, postavite pol kao ženski, ekskluzivnu žensku funkciju.
5: Praćenje spavanja beleži dubok san, lagano vreme spavanja, analizira kvalitet sna, savladava san, omogućava vam da razvijete dobre navike spavanja i postavlja podsetnike za alarm; Vibracija narukvice čini da se probudite i dočekate dobar dan.
ID Oglasa: #153120288
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.