slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

apple watch ultra dodatci za sat

800 dinFiksno

Kragujevac
Kao novo - nekorišćeno
29
0
pre 13 dana
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Milan
Član od 04.03.2015.
Svi oglasi

Unapredite Vaš Apple Watch Ultra: Narukvice, Punjači i Zaštitna Stakla - Stil i Sigurnost na Visokom Nivou!

Opis: Otkrijte nov svet dodatne opreme za Vaš Apple Watch Ultra! U našoj ponudi imamo širok asortiman visokokvalitetnih narukvica koje će unaprediti izgled Vašeg sata, pružajući vam mogućnost da personalizujete stil prema sopstvenom ukusu.

Karakteristike:

  • Narukvice: Izaberite između elegantnih kožnih, sportskih silikonskih ili modernih metalnih narukvica koje savršeno odgovaraju Apple Watch Ultra.
  • Punjači: Brzo punjenje, bežični punjači i praktični nosači - osigurajte da Vaš Apple Watch uvek bude spreman za akciju.
  • Zaštitna Stakla: Očuvajte sjaj ekrana Vašeg Apple Watch Ultra s našim visokokvalitetnim zaštitnim staklima. Otporna na ogrebotine, pruža potpunu sigurnost od svakodnevnih oštećenja. Cena zavisi od modela sata.

Ne samo da će dodatna oprema unaprediti funkcionalnost Vašeg sata, već će i štititi i naglasiti njegov jedinstveni dizajn. Bezbednost, stil i praktičnost u jednom paketu!

Naručite odmah i transformišite svoje iskustvo s Apple Watch Ultra

ID Oglasa: #161601156
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.