slika
slika
slika
1 od 3

Huawei watch ultimate narukvica

1.999 din

Kragujevac
Kao novo - nekorišćeno
114
3
pre 13 dana
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Milan
Član od 04.03.2015.
Svi oglasi

Elegantna Crna Narukvica za Sat - Kompatibilna sa Huawei Ultimate i Ostalim Satovima (22mm)

 

Opis: Oplemenite svoj Huawei Ultimate sat ili bilo koji drugi sat koji ima širinu od 22mm uz našu ekskluzivnu crnu narukvicu za sat. Izrađena sa pažnjom prema detaljima i vrhunskim materijalima, ova narukvica će pružiti ne samo izuzetnu udobnost, već i sofisticiran izgled koji će istaći vaš stil.

Glavne karakteristike:

  • Boja: Crna
  • Širina: 22mm
  • Kompatibilna sa Huawei Ultimate i svim drugim satovima sa širinom od 22mm
  • Visokokvalitetni materijali za dugotrajnu udobnost
  • Lako se prilagođava vašem zglobu

Ova narukvica je savršen dodatak za svakodnevno nošenje ili posebne prilike. Izdvojte se iz mase s elegantnim i modernim izgledom. Narukvica dolazi sa kopčom koja osigurava sigurnost i stabilnost tokom nošenja i sa iglicama za laku zamenu.

Naručite svoju crnu narukvicu za sat i unapredite svoj stil danas! Budite sigurni da će se istaći na vašem Huawei Ultimate satu, ali i da je kompatibilna s raznim drugim satovima koji koriste širinu od 22mm.

ID Oglasa: #161595187
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.