slika
1 od 1

Brener Rucni Upaljac OL-400

1.000 din

Beograd
Novo
505
23
pre 10 dana
Odgovara na 0% poruka.
KUPI BRZO 0613249998
Član od 26.07.2021.
Ručni brener napravljen od legure aluminijuma za dugotrajnu upotrebu sa sigurnosnom bravom koja sprečava slučajno paljenje i širokom podlogom koja sprečava njeno prevrtanje. Butanski kulinarski upaljač može se dopuniti
kada se isprazni. Sa podesivim plamenom, temperatura može dostic´ i 1300 ° C / 2500 ° F kako bi udovoljila raznim potrebama, omoguc´ avajuc´ i vam da odaberete intenzitet plamena prema vašim zahtevima.
Napomena: (gas butan nije uključen) JEDNOSTAVNO ZA UPOTREBU - Da bi ste upalili brener, jednostavno pomerite sigurnosnu bravu da se otvori, okrec´ ite dugme plamena dok ne čujete protok gasa, a zatim pritisnite dugme za paljenje i plamen se upali.
Koristi se za karameliziranje šec´ era , glaziranje kuvane šunke, pečenje rebara i odreska, pečenje paprike, topljenje sira, tostiranje hlebnih mrvica, lemljenje nakita, roštiljanje ili kampovanje itd. Ovaj mini brener je mali i lagan, sa ergonomskom drškom, pogodan za upotrebu u bilo koje vreme.
Vrsta gasa: butan;
Težina: 210g;
Dimenzije: približno 6,3 k 4,5k 2,4 inča
ID Oglasa: #125768992
Informacije

Mesto preuzimanja Novi Beograd od 10 do 15

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, i slika ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka              
Pošaljite poruku kp ili sms
-Ime i prezime.                 
-Ulica i broj.                 
-Mesto i poštanski broj          
-Broj telefona za kontakt OBAVEZNO   
-Ili SMS porukom na 061 3249998

 

Garancija na ispravnost

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.