slika
slika
slika
slika
1 od 4

Garderober - cipelarnik - plakar - čiviluk

28.000 din

Beograd | Palilula
Korišćeno
Dostupno odmah
33
1
pre 10 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Aleksandra
Član od 07.05.2018.

Predsoblje:

Zbog selidbe i nemogućnosti da ih prebacimo u novi prostor, prodajemo naše očuvane ormane, čiviluke i cipelarnike pravljene po meri za prethodni stan.  

 

Imamo dva plakara: garderober, čiviluk, i jedan poseban cipelarnik. Cipelarnik smo spajali sa čivilukom kako bismo stvorili utisak ugaonog ormara, dok garderober, trenutno stoji pored čiviluka, čeka svoje novo mesto. Unutrašnjost je od univera ili iverice, dok su frontovi beli egger sa divnom hrapavom teksturom. Ta boja je deo naše prošle kuhinje, koju možete takođe videti u drugom oglasu. Sve je dobro očuvano, samo treba zameniti ručke čiviluka u jednom od plakara.

 

Dimenzije su sledeće:

Cipelarnik: širina 104 cm, dubina 35.5 cm, visina 245 cm

Garderober do cipelarnika, čiviluk: širina 80 cm, dubina 35.5 cm, visina 245 cm

Garderober za ofingere: širina 64 cm, dubina 51 cm, visina 245 cm

 

Svi vaši upiti i pitanja su dobrodošli putem poruka na KupujemProdajem. Ako vam se ovaj nameštaj dopada i imate ozbiljan interes, rado ćemo sa vama razgovarati o svim detaljima i preko telefona.

 

Nalazimo se u Beogradu, na adresi 29. novembra. Srećno!

ID Oglasa: #166212960
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.