slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Dečiji krevet DOMEK kućica sa fiokom

42.999 din

Beograd | Zvezdara
Novo
1.576
18
pre 15 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
kupijeftino
Član od 27.09.2019.
Svi oglasi


Model Domek sa fiokom

Model Domek takođe je napravljen od najkvalitetnijeg bukovog drveta. Svi elementi kreveta su zaobljeni radi sigurnosti vašeg deteta. Drvo bukve nema karakterističan miris i otporno je na ogrebotine. Svi drveni elementi obojeni su sertifikovanim lakom na bazi vode bez mirisa.
Mnogobrojni su razlozi da svojim mališanima priuštite baš ovaj krevetić, koji poredbajkovitog izgleda poseduje i sledeće kvalitete:

* Lepota bukovog drveta bez čvorova
* Praktična barijera koja će zaštititi dete od pada prilikom spavanja. Barijera je podesiva i po potrebi može biti leva ili desna. Što znači da je krevetić dvostran.
* Ivice završene sigurnim, zaobljenim furnirom debljine 2 mm.
* Prostrana fioka na točkovima
* Udoban dušek

U cenu kreveta uključene su i lestvice i dušek.
Dimenzije : 160x80
Cena: 42.999 rsd
Krevete možete poručiti putem poruke, ili pozivom na broj 0694010400. Za sve dodatne informacije, stojim vam na raspolaganju.

https: //kupijeftino. rs/? product_cat=serija-domek-krevet-kucica-sa-fiokom

ID Oglasa: #115277377
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.