slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 14

Krevet na sprat - antracit sa dušecima Bonneli Memory

Kontakt

Kruševac
Korišćeno
Dostupno odmah
364
7
pre 13 dana
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Miloš
Član od 08.09.2011.
Svi oglasi
Na prodaju krevet na sprat "Harry" od parene bukve, za dimenziju dušeka 90x200, izuzetno jake konstrukcije bez ljuljanja u antracit boji. Krevet ima fioku koja se može koristiti i kao pomoćni ležaj ukoliko se ubaci dušek (90×190) i kao prostor za odlaganje. Dimenzije sklopljenog kreveta su Širina: 100 cm, Dužina: 206 cm, Visina:150

Krevet je kupljen nov po porudžbini prošle godine u radnji Premier - proizvodnja nameštaja od drveta. Na žalost, prodajemo ga se zbog nemogućnosti da sa tom veličinom adekvatno organizujemo prostor u dečijoj sobi.

Uz krevet prodajemo i dva anatomska dušeka firme Bonneli, model Memory, debljine 12 cm sa skidajućom navlakom, takodje kupljeni novi prošle godine. Na krevetu su spavala deca mase 20 i 30 kg tako da su dušeci bukvalno kao novi i nema nikakvih ugiba.

Lično preuzimanje moguće u Kruševcu.
ID Oglasa: #163422657
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.