slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

Krevetac i komoda Xylon

350 €

Gornji Milanovac
Korišćeno
Dostupno odmah
18
0
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Јелена
Član od 09.02.2020.
Svi oglasi

Krevetac i komoda za bebe, poznatog proizvođača nameštaja Xylon. Nameštaj je izrađen od medijapana. Krevetac ima veliku fioku za odlaganje kompletne bebi posteljine. Ogradica se spusta i podiže u tri nivoa. Sve je uživo mnogo lepše, jer po sebi imaju rad koji se mnogo teško fotografiše.

Uz krevetac se dobija kvalitetan dušek, koji ima letnju i zimsku stranu, svoju navlaku koja se skida i pere. Na njemu je uvek stajala zaštitna podloga, zbog svega toga dušek je kao nov. Opran je, kvalitetan i vrlo malo korišćen.

Povijalica ima tri duboke fioke u koje staje sve što je neophodno za bebu i prostor za pult. Imamo različite ručkice uz komodicu, jer je soba korišćena i za devojčicu i za dečaka. Ukoliko želite jedinstvenu, posebnu sobu za Vašu bebu, ovo je idealan izbor. Zbog svog izgleda soba je univerzalna i nije samo za bebe već i za malu decu, tako da se dugo može koristiti. Na sajtu proizvođača možete pogledati cene ovakvih komada nameštaja, ostaviću link sličnih soba u nastavku.

 

https: //xylon. rs/proizvodi/bebe/

ID Oglasa: #165896780
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.